Vita Bites hundgodis

Nyligen märkte jag att mina hundar var i behov av en god tandvård behandling efter luktade lite rang Doggy andas. Efter närmare inspektion märkte jag mina hundar hade en liten plakett bygga upp och när du har försökt borsta tänderna ett par gånger utan en massa tur, frågade jag personalen på djuraffären jag ofta för en rekommendation. De föreslog jag försöker Arm och Hammer Vita Bites Oral Care Treats Dog.
Jag köpte en £ 1 påse med Arm och Hammer Vita Bites Munvård hundgodis för ca $ 5 per påse. Varje påse innehåller cirka tio vita bett behandlar. Dessa hundgodis är avsedda för att rengöra tänderna, fräscha andedräkt och ger en långvarig och välsmakande hund behandla. Jag kände mig bekväm utfodring mina hundar Vita Bites Munvård hundgodis eftersom de är säkra och lätta för hundar att smälta och de formulerade vetegluten och mjölkprotein för att hålla sina tänder och ben friska och starka. Dessa behandlar inte bidra till att ge fräschare andedräkt och de bidrar till att minska plack på hundar tänderna, och den extra bonusen är att denna behandling är fylld med Arm och Hammer bakpulver för renare tänder.
Mina hundar älskar dessa godis, kan de mumsa på en Arm och Hammer Vit Bite Oral Care hundgodis i cirka tio minuter, vilket är långvarig för en sådan blygsam storlek behandling. Dessa behandlar är en subtil lever smak enligt paketet, som kommer att vädja till nästan varje hund.
Nu näringsinformation som varje djurägare väntar på: Arm och Hammer Vita Bites Oral Care hundgodis innehåller 2% växttråd, 2% råfett och 52% råprotein utöver 18% fukt. Det enda värt att nämna som en bieffekt är att när din hund äter detta märke av godsaker när de eliminerar det blir en ljusare än normalt nyans. Även om din hund är inte bra på att tugga upp behandlar detta kanske inte den idealiska behandla för din hund, som felaktigt tuggas godis kan vara skadligt för ditt husdjur allmänna hälsa.
Jag kommer att fortsätta att köpa Arm och Hammer Vita Bites Munvård hundgodis för tandhälsa mina hundar. Jag tror att detta är en effektiv och prisvärd, för att inte tala, trevlig behandling för hundar. Jag skulle vara glad att rekommendera detta märke av dentala behandlar för hundar till andra djurägare.

Aquatic filtersystem-Den viktigaste komponenten att ha i ditt akvarium
Bör du få en mops?
Humana Dog Training Produkter för lydnad
Hur borsta Yorkshire Terrier
Hur Inkubera och Hatch dina egna kycklingar
I Obamas Vita huset hund
Har din hund en födoämnesallergi?
Frågor du bör ställa innan du väljer en ny hund Groomer
Överväganden När du väljer en Groomer för din hund
3 Saker att tänka på innan få ett husdjur
En ny besökare

Leave a Reply