Vissa rättsmedel för infektioner i urinblåsan i Cats

Ett av de stora problem som de flesta katter lider är urinblåsan infektion. Det finns massor av mediciner som finns tillgängliga för behandling av denna infektion och andra urin problem. Men det mest allmänt använda läkemedel är antibiotika. Det har alltid stått sig genom tiderna. Men det finns några biverkningar också. Frekvent användning av antibiotika resulterar i minskning av immunitet i katter gör dem mer benägna att andra sjukdomar. Även dess efterföljande användning eller tung dos orsakar inflammation gör sällskapsdjur mycket obehag. Djurägare har därför gått över till andra rättsmedel.
Homeopati har visat sig vara den bästa medicinen för behandling hos katter eftersom den inte har några biverkningar alls.Det ökar också immunitet och allmänna hälsa på katten. Därför är det allmänt rekommenderas för behandling av blåskatarr hos katter. Användning av homeopatiska läkemedel hjälper motstå blåsan infektion och även hjälper till inflammation hos katter. Detta gör katten mer bekväm när det är dåligt. Dessutom kommer denna medicin är mycket lätt överkomligt jämfört med andra receptbelagda läkemedel.
Men ibland homeopatisk medicin inte heller kan fungera positivt för katt hälsa. Detta beror på att användningen av homeopati medicin alltid inte ta in resultat omedelbart. Behandlingen är en lång process. Och katten kanske lider mer och behöver omedelbar hjälp. Så doseringen av läkemedlet ges därefter. Ibland medicin formel som används kan vara fel eller den ingrediens som används vid tillverkning av läkemedlet är av undermålig kvalitet. Detta kommer automatiskt att minska effektiviteten av läkemedlet. Så det är bättre att se till att kvaliteten på de ingredienser som används i medicinen innan du köper. Mest rekommenderade ingrediens för homeopatisk medicin är uva ursi, staphysagris, Cantharis och Berberis vulgaris. Om läkemedlet ges i rätt dos och har ren kvalitet då katten kommer säkert att utveckla resistens mot ytterligare infektion.
Det är alltid klokt att innan någon medicinering till katten bör tas till veterinären för korrekt diagnos av sjukdomen. Detta kommer att säkerställa fullständig återhämtning från sjukdomen. Annars skick katten kan försämras på grund av fel medicin. Detta kan också leda till komplexitet i behandlingen. Så det är bättre att konsultera veterinären först sedan ge medicin.

Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
Olivers och Brownie dikt
Homemade Halloween för katter använda billiga hantverk Store
10 av de mest exotiska hundraser
Top 3 tips för att hjälpa ditt husdjur hund Banta
En ny besökare – Del 3
Tips om hur att observera och erkänna fåglar
Hus Breaking Envisa Hundar
Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren
Bästa Hundraser för en Running partner
Exotiska husdjur: Är du redo för ett livslångt åtagande?

Leave a Reply