Vinterförvaring ditt husdjur

När snön börjar falla och temperaturen sjunker är det dags att tänka på vinterförvaring ditt husdjur om du har en katt eller en hund. Det finns flera saker som vi människor gör eller använder som kan vara skadliga för husdjur, och det finns enkla lösningar för att säkert undvika sällskapsdjur olyckor när vinterförvaring ditt husdjur. Vinterförvaring ditt husdjur innebär att hjälpa din fyrbenta vän få igenom de kalla månaderna säkert. Följande tips om vinterförvaring ditt husdjur kommer att hjälpa dig att ta hand om din hund eller katt och hålla dem säkra och hälsosamma. Tänk på att vinterförvaring din hund innebär inte bara saker du kan göra för att hjälpa till att hålla din hund från skada, men det betyder också att hålla ett öga på ditt husdjur för symtom på sjukdom eller skada på grund av vinterförhållanden.
Kalla väderförhållanden
Den första övervägande i vinterförvaring ditt husdjur är, om det är för kallt för dig att gå ut, då är det för kallt för ditt husdjur. Hundar och katter är domesticerade vilket betyder att de har blivit vänja hemliv oavsett hur tjock pälsen är. De har anpassat sig till inomhustemperatur och genom att lämna dem utanför när det är nära eller under fryspunkten kan skada ditt husdjur. Förfrysning, artrit, och övre luftvägsinfektioner är vanliga för utomhusbruk husdjur under de kallare månaderna. Att hjälpa till med vinterförvaring ditt husdjur, bör du ta kortare promenader med din hund och bara när det är plusgrader och vädret är torrt. En hund tröja och eventuellt stövlar hund komma till hands för längre promenader och är bra objekt för vinterförvaring ditt husdjur. Att hålla en isolerad hund hus som ligger nära ditt hem för restvärme är det bästa sättet att hålla en hund utanför. Vinterförvaring ditt husdjur kan göras genom spikning en bit tung duk över posten att hålla kalla vindar ute och varm luft i.
Kemikalier för att smälta is
De kemikalier som vi använder för att smälta is i våra uppfarter och på våra steg, kan vara irriterande för ditt husdjur tassar. Om du använder dessa kemikalier, vinterförvaring ditt husdjur genom att torka dynorna på ditt husdjur tassar när han / hon kommer tillbaka inomhus kommer att hjälpa. Använd en varm våt trasa för att göra detta som också kommer att smälta all is eller frusen lera på tassarna. Kontrollera ditt husdjur kuddar regelbundet, och om du ser några sår eller irritation och torka sedan försiktigt plattorna med en varm våt trasa och sedan gnugga ett tunt lager vaselin på dynorna (aspca.org). Inköp av stövlar på din lokala djuraffär eller på Internet kommer att bidra till vinterförvaring ditt husdjur och skydda ditt husdjur tassar från elementen.
Frostbite
Vinterförvaring ditt husdjur mot förfrysning är mycket viktigt. Frostbite är mycket vanligt i husdjur som har lämnats utanför för länge i minusgrader väder eller svåra väderförhållanden. De två problemområden är öronen och kuddar på dina husdjur tassar. Båda är mycket mottagliga för förfrysning. Om ditt husdjur kommer in i huset med snö eller is klumpar på sina tassar, försök sedan att försiktigt dra isen utanför. Om det inte fungerar, sedan antingen använda en varm våt trasa eller fylla badkaret med ungefär en halv tum till en tum av varmt (inte hett) vatten och låt ditt husdjur stå i vattnet för att smälta isen. Det är viktigt att komma ihåg att symtomen på förfrysning inte förekomma i flera dagar. Se upp för svullna tassar, kuddar, eller öron, eller om ditt husdjur ofta slickar och uppmärksamma en av dessa områden. Om detta skulle inträffa, måste ditt husdjur att se en veterinär omedelbart. Svep ditt husdjur i en varm filt (eller sätta hans / hennes tröja på), och om du kan ha en annan person rida med dig till veterinären samtidigt som en varm (inte het) vattenflaska till det drabbade området. Katter är särskilt benägna att frostskadad öron.
Antifreeze Förgiftning
När det är dags för vinterförvaring ditt husdjur, så det är också dags för dig att vinterförbereder din bil. Tyvärr kan sätta frostskyddsmedel i bilen skapar dödsolyckor för ditt husdjur om det finns några utsläpp. Frostskyddsmedel förgiftning är en av de bästa risker för husdjur under vintermånaderna (hsus.org). Om det ges möjlighet, kommer katter och hundar slukar all kylarvätska pöl i garaget eller på uppfarten. De är starkt attraheras till denna giftiga kemikalie. Om du ser ditt husdjur dricka frostskyddsmedel, då en omedelbar resa till veterinären är nödvändigt. Om frostskyddsmedel förgiftning inte fångas inom en kort tid, sedan troligen njursvikt kommer snabbt in i och överlevnaden är låg, särskilt hos katter. Om du spiller frostskyddsmedel, är det bästa sättet att rensa upp absorption genom kattsand. Spolning ner lämnar en rest som katter och hundar kan fortfarande slicka upp. Använd kattsand eller sågspån, sopa upp det, bag det tätt, och placera den i en täckt papperskorg. Som en säkerhetsåtgärd, försök att täcka området för spill med något så att ditt husdjur (eller någon annans) inte försöker slicka eventuell kvarvarande frostskyddsmedel.
Choklad
Vinterförvaring ditt husdjur också innebär att hålla en av våra favorit mänskliga livsmedel ifrån dem-choklad! Choklad är ett annat exempel på något giftig att katter och speciellt hundar, älskar att äta. Vinterförvaring ditt husdjur under semestern är särskilt viktigt eftersom vi människor är upptagen med att göra hemlagad kola, kakor choklad och kakor, och ge gåvor blandad choklad till vänner och grannar. Allt detta är giftiga för våra husdjur. Kakao är den skyldige här och våra husdjur kan utveckla övre och / eller undre GI problem på grund av choklad konsumtion. Tecken på detta kommer att trötthet och slöhet. Om du ser att några av dina blandad choklad saknas eller misstänker att ditt husdjur har haft choklad, ring din veterinär. Du kan hjälpa vinterförbereder ditt husdjur genom att hålla alla sötsaker som lagras i slutna behållare och utom räckhåll för dem.
Hood näven
Om du håller din bil utanför under vintermånaderna, vänligen, snälla, komma in i vanan att banka på huven före du startar din motor. Detta kan hjälpa till skrämma bort någon katt som sover under din huva. Tutande horn fungerar också. Katter är ökända för krypa upp i huven för att söka skydd och sova bredvid en varm motor. Skulle du startar bilen upp utan näven på huven, kan du på allvar och mest troligt, dödligt skada en katt som de fastna i fläktremmen. Om du någonsin har sett detta, det är inte en vacker syn och djuret behöver omedelbar uppmärksamhet från en veterinär. Vid vinterförvaring ditt husdjur, är den bästa platsen för en katt att sova inomhus på en trevlig varm kudde eller framför den öppna spisen. Hålla din katt på natten kommer att hålla ditt husdjur från att försöka en varm torr plats under din huv eller din grannes huva.
Christmas Lights & Tinsel
Okej, detta är en slags konstig, men det händer och måste erkännas. Både julbelysningen och glitter kan vara farliga för ditt husdjur. Med julbelysning, hundar och speciellt valpar är offren här. Av någon anledning, hundar och valpar gillar att tugga och äta den nedre raden av lampor på en julgran. Det smakar inte bra, de gör bara det. Valpar kommer tugga något ändå, men varför vuxna hundar gör detta är ett mysterium. Genom att äta lamporna, utsätter de sig till två problem, uppenbara är elstötar eller det andra är mag-och tarm sjukdomar från bitar av tuggas glas i deras system. Om du plötsligt ser ljus saknas från botten av ditt träd, ring din veterinär (småbarn kommer ibland göra det alltför sedan ringa din läkare). Om din hund eller valp visar inga ovanliga symtom, är chansen att du bara kan behöva ge Fido några smörade bröd för att hålla saker och ting genom hans / hennes system. Prata med din veterinär, som din veterinär kanske vill ta en xray eller två. Vinterförvaring ditt husdjur från denna åkomma, är lätt genom att inte sätta ljus på botten av trädet. Om du har en stor hund, sedan överväga inga lampor på trädet alls. Det kanske inte är vacker, men det kommer att hålla Fido från att skada sig själv.
Delar av glitter är farliga för både hundar och katter. Jag är en katt ägare, och jag slutade köpa glitter år sedan. Varför det? Eftersom katter och hundar älskar att äta grejer. Återigen, det är inte så glitter smakar bra, är det för att katter och hundar är nyfikna. Afton, en hund och särskilt katter är som en lek leksak. Som sträng glitter hänger ner trädet och försiktigt flyttar varje gång någon går förbi, katter och hundar ser detta som sin leksak. Problemet är när de äter det. Den glitter kan linda runt sina tarmar eller få bundna upp i en boll i magen som orsakar ett hinder. Antingen är mycket smärtsamt för sällskapsdjur och oftast operation krävs för att lindra deras nöd. Det säkraste man kan göra för att hjälpa till vinterförvaring ditt husdjur mot denna fara är att inte köpa glitter och pet-bevis din julgran. I samma anda, band och strängar har samma risker för ditt husdjur.
Utfodring ditt husdjur
Fetma är ett hälsoproblem med husdjur. Under vintermånaderna kan en justering i kaloriintag behövas för ditt husdjur att hålla dem friska och mager. Om ditt husdjur får mindre motion på vintern än på sommaren, kommer du att göra ditt husdjur en tjänst genom att minska hans / hennes kaloriintag för att undvika viktökning. Börja med att skära ned bara lite varje vecka så att ditt husdjur inte märker mindre mängd mat. När du når den önskade mängden mat som du vill ditt husdjur att anpassa sig till, fortsätter detta belopp under de inaktiva månaderna. Eftersom de mer aktiva månaderna strategi, öka ditt husdjur mat lite i taget tills du når den önskade mängden. Du kan mäta önskad mängd genom att läsa anvisningarna på påsen av foder till sällskapsdjur.
Å andra sidan, om ditt husdjur, särskilt din hund är utanför med dig mycket, kommer fler kalorier behövs för att producera nödvändig kroppsvärme, så ökar mängden mat för ditt husdjur gradvis. Redovisat hundgodis med dig på långa promenader eller vandringar, kommer att bidra till vinterförvaring ditt husdjur.
Vinterförvaring ditt husdjur är något alla djurägare behöver tänka på för att hjälpa dem under de kalla vintermånaderna. Om du har några funderingar eller frågor om hur man kan hjälpa ditt husdjur, kontakta din veterinär, dock är den grundläggande tumregel att sätta dig in i ditt husdjur miljö och bygga därifrån.

De Nesting Platser för fåglar
Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren
Varför raspiga kunde inte komma till arbetet
Hur du håller din hund säkert, varm och torr på vintern
De bästa kattsand Innovationer
Rakitis hos hundar
En nybörjares guide för att plocka familjens hund
Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar
Sätt att få Ferret Fun
Dikter av min hund Vänner
Amerikansk cocker spaniel: hudproblem, vårtor

Leave a Reply