Villaägare Försäkring: Är din hund problemet?

Någonsin försökt nekas för villaägare försäkring? Tja din hund kan faktiskt vara orsaken till detta. Även om vi alla älskar våra hundar som de är en del av familjen. Tyvärr tar de flesta husägare försäkringsbolag inte ingår i denna typ av kärlek mellan arter.
Lista
I de flesta fall husägare försäkringsgivare har en lista med husdjur som är flyktiga och kan få dem att förneka husägare försäkring. Om i fall din hund är förtjust i att ta en bit eller två här och där på brevbäraren, då kan du vara säker på att det är försäkringsbolaget som kommer att betala för det.
På Kasey främsta Forty husägare påståenden försäkringsskulden, hundbett rankas ganska hög varje år. Med över 4,5 miljoner hund biter-skador varje år, med minst 800.000 varav behöver behandlas, hundbett faller lite under resor och fall. Sammantaget resulterar detta till ett årligt belopp på cirka $ 250 – 300 miljoner ansvar hund biter påståenden.
Med allt detta i beaktande, är det inte svårt att föreställa sig varför ditt försäkringsbolag inte skulle vara allt entusiastiska sprita ut alla dessa pengar för din hunds skull. De vidtar åtgärder för hur man kan förebygga denna typ av pengar utgifterna. De lista ner alla hundraser som är mest sannolikt att utgöra ett hot mot människors säkerhet, och använda detta mot husägare som du. Om du av någon chans äger en Pit-bull, rottweiler, dobermann, eller möjligen även en varg hybrid, så är troligen hindrar dina möjligheter att få husägare försäkring.
Hur du kan fixa det
Som alla hundägare vet, våra domesticerade lilla fyrbenta vänner är precis som småbarn på en potta. De kan tränas, och med rätt omgivning kan växa upp och bli helt tama och under kontroll, för att inte tala rumsren. Hundar kan tränas att gå emot sin natur, liksom Poodles är så hård som Pit-tjurar och Pinschers som älskar att leka med barn, och inte skada dem en bit. Det beror helt på hur det togs upp.
Även om de har sin lista över potentiellt farliga hundar, några husägare försäkringsbolag är villiga att låta dig igenom om de upptäcker att du har kunnat träna och höja din hund som en upprätt och respektabel karl. Som med det här, frågar de oftast dig för några viktiga krav så att de kan besluta om din begäran om försäkring.
De kommer definitivt att be om ett brev från din veterinär om att din hund har kastrerade / kastrerad och vaccinerade mot rabies, så om i fall din hund biter någon, är skadan minimeras. Bortsett från detta, kommer ett certifikat från en lydnad utbildningsprogram fungera till din fördel att bevisa att din hund inte är farlig. Ibland kommer de att be en av sina agenter att besöka ditt hem, så att de kan utvärdera ditt husdjur och dess beteende. Dock är det mer vanligt med uppfödare istället din traditionella husägare, så hunden har en historia.
Att se till att ditt husdjur kan passera med flygande färger genom dessa undersökningar av dess beteende kan inte bara spara tid och frustration, men gör din hund inte bara din bästa vän, men alla andras också. Fäktning gården och sätta upp varningsskyltar om ditt husdjur kan vara till hjälp också. För att inte tala, det kan sänka din husägare försäkringspremier.Så du har provat allt och ditt försäkringsbolag vägrar fortfarande att ge dig din husägare försäkring. Det vore bäst att fråga runt så att du kan hitta en leverantör som kommer. Pet varierar beroende mellan företagen, så en del kanske välkomna din fyrbenta vän, medan andra kanske skickar ut genom dörren. Du kan be en försäkringsgivare för en remiss, eftersom de förmodligen redan vet vilka leverantörer kan hjälpa dig.

Sällskapsfåglar – Köpa och underhålla en bur
Allt om rasen: Border collie
Hur man handskas med Tandställningsfel i din kanin
Djurförsök: En grundlig titt på en pågående debatt
Bästa AC Innehåll: Halloween för katter och hundar
Stoppa Puppy Tugga
Rakitis hos hundar
Hur hitta en hund Shelter
Återvunnet Bottle Cap Pet Tag för din hund eller katt
Fördelar och nackdelar med metoder loppor
Nationell Dog Day

Leave a Reply