Vilken fågel lägger största ägg?

Jag är säker på att alla har haft en av de morgnar när de bara vaknar begäret en stor skål med äggröra. Du går sedan igenom processen att behöva knäcka flera av dem öppna för att göra tillräckligt för att uppgå till någon form av måltid. Tja, tänk en storleken på en kokosnöt eller större som eventuellt kan vara en hel måltid. Vi kommer att prata om det här i dag och ta reda på exakt vilka moderna ras av fågel lägger största ägg.
Det finns de som skulle anta att rasen fågel som lägger störst ägget skulle i själva verket vara en av de största fåglarna. Detta verkar vara sund logik men mycket lätt skulle kunna vara fel eftersom det finns flera raser som når betydande storlek i världen. Sedan finns det också några som låg föremål mycket större än man skulle föreställa sig komma från fjäderfä av deras storlek. En sådan varelse är Kiwi som är hemma i Nya Zeeland och är ungefär storleken på en vanlig kyckling. Den intressant notering här är att när det gäller förhållandet denna ras av fågel lägger största ägg som de sägs vara sex gånger större än en normal kyckling.
Medan storleksförhållande är en imponerande bedrift av Kiwi är det inte rasen av fågel som lägger störst ägg. Vissa människor hemma kan gissa och säga pingvinen efter alla de är kända för att göra många intressanta saker med sina okläckta ägg och framtida avkomma. Det har väl dokumenterat i filmer som de rör sig och skydda ofödda barn som om det vore deras egen livet insidan som skal. Detta är en mycket kärleksfull och omtänksam handling utan en pingvin är inte det rätta svaret på vår fråga.
Så låt oss diskutera flera av de större flightless varelser och kanske en av dessa är rasen fågel som lägger störst ägg. Vi kommer att börja med Rhea och det stora fluffiga varelse finns normalt i Sydamerika där de kan få 6 meter hög och väger över 80 pounds. En sak som gör Rhea unika är att de bara har 3 tår på varje fot, medan de flesta andra bevingade-djur har 4 eller fler tår. Sedan är det EMU som är en typ av fågel som jag gillar att lugna Gentle Giant, eftersom de kan agera tufft och vara elak ibland men är oftast mjuk på insidan. EMU är något större än Rhea som de kan få mer än 6 meter hög och väger över 110 pounds i rätt miljö. Men intressant nog ingen av dessa fantastiska varelser är rasen fågel som lägger störst ägg.
Dina ursprungliga antaganden förmodligen rätt när du trodde att strutsen som råkar vara den största fågeln också lägger största ägg. Detta är faktiskt sant, och de är verkligen en munsbit och som kan tas bokstavligt. Det är vanligt att dessa skal är 6 inches lång, 5 inches runt och väga så mycket som 3 pounds. De verkligen ser ut som kokosnötter eller cantaloupemelon i dina händer. Jag är säker på de flesta av er som läser tillsammans hemma var korrekta hela tiden, men åtminstone du fick reda några intressanta fakta om några av de andra största fåglar från hela världen.
Källa (er) –

Metoder för avelssvin
Hur man uppfostrar en föräldralös Kitten
Canidae Pet Food Company erbjuder en hjälpande tass
The Joy att visa din hund
Ode till Fido
Kan Dog Training Aggression Orsak Dog?
Produkt Utvärdering av Pedi-Paws från en hund tränare
Tips för att hålla din katt Kassaskåp på ditt fjärde juli Party
Låg kostnad sjukförsäkring för flera husdjur
Hur du håller din katt Rengör
En nybörjares guide till Utbildning en häst

Leave a Reply