Vilken Dog Breed är rätt för dig?

Eftersom människan kunde gå, har en hund haft rätt bredvid honom. Bakom varje stor grottman var en stor hund. Och bakom den hund var en irriterad kvinna städa upp efter honom. Men även grottmänniskor hade att välja sina hundar noga. Kanske beslutet för dem var så enkelt som-öron eller spetsiga och kära? Tja, i dessa tider är det mycket svårare att avgöra vilken hundras är perfekt för oss. Jag är här för att erbjuda dig några användbara tips om hur man bestämma vilken typ av hund bäst passar dig och din familj. Här hoppas du snart kommer att vara med din perfekta hundkompis! Har vuxit upp med ett sortiment av hundar och kommer från en familj av hundälskare, jag något av en expert på ämnet.
1 Storlek Letar du efter “Clifford” eller “Ådi”?
De flesta människor har redan en uppfattning om vilken storlek deras dröm hund måste vara, men många tror inte för djupt i frågan. Vissa går så långt som att anta att eftersom en valp är liten nu, kommer det knappt att växa. Silly, eller hur? Dog storlek varierar från-
Little Bitty-12 pounds och under
Små-13 pounds till 22 pounds.
Medel-23 pounds till 45 pounds.
Stor-46 pounds till 88 pounds.
Extra stora-89 pounds till 139 pounds.
Super-size-140 pounds och upp.
Räkna ut vilken storlek du är på marknaden för och du är ett steg närmare att ha en bow-wow på din egen!
2 Energi. Vill du “Flash” eller “lättja”?
Vissa äventyrliga människor där ute tror att de vill ha en energisk hund som ständigt vill springa, hoppa och vända. Oj, sakta ner där. Du bör tänka två gånger innan du bestämmer dig för en hög energi hundras som kommer att behöva ständig uppmärksamhet. Låt oss inse det, börjar irriterande att inte beskriva vad som skulle kunna vara. Men vid den motsatta änden av skalan, kan en låg energiförbrukning hund hindra barn och ägare som vill ha en entusiastisk lekkamrat. Det är upp till dig att bestämma var på skalan din dröm hund skulle vara. Du bör också ha i åtanke att alla valpar är hög energi. Om du vill ha en energisnål hund från get-go, föreslår jag att du går för en äldre hund.
3. Motion krav. Hur mycket atletisk vill du honom eller henne?
4. Tillgivenhet. Tycker du om att få hunden salvia i ansiktet?
5. Lekfullhet. Hur mycket du älskar tuggleksaker, bollar och ben gummi?
6. Tolerans för andra husdjur. Vill du en vänlig rumskompis för dina andra husdjur eller en jakthund som dödar på synen?
7. Utbildningskrav. Hur mycket arbete är du villig att sätta i utbildning?
8. Skyddande. Vill du ha en hund som hälsar främlingar med en bit eller ett leende?
9. Grooming. Hur mycket tid tänker du spendera grooming ditt husdjur?
10. Temperaturtolerans. Bor du i en varm eller kall område?
Bestämma dessa tio bedömningar och du har allt du behöver veta om vilken hundras är perfekt för dig.
För din referens, här är några tips om populära hundraser.
Dalmatiner är mycket tillgiven och full av energi. Miniatyr bull terrier är mycket lekfull och är en stor vakthund. Tyska Sheppards är lätta att träna, är väldigt beskyddande, och njuta av att träna. Boxers har mycket energi och är mycket tillgiven. En Shih Tzu är bra för dem som är intresserade grooming, är vänlig mot andra hundar, och är både tillgiven och lekfull. Golden retriever är inte mycket skyddande, men de är mycket vänliga, lätt att träna, och lekfull. Vinthundar kräver praktiskt taget ingen grooming, är stora vakthundar och är bra jägare. Beaglar är lite svårt att träna, men de är mycket vänliga mot människor och främlingar, kräver lite grooming, och älskar att leka. Jag hoppas att du älskar allt Doggy du bestämmer är rätt för dig!

Gratis Dog Bakgrund Ladda ner skrivbordet från Dogtown
Trader Joe Peanut Butter Soft hundgodis och Blue Dog Bakery Premium Low Fat hundgodis
Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
Tarmparasiter och luftburna Skadedjur hos hundar och katter
Höftledsdysplasi hos hundar: Har Ärftlighet och näringslära påverka din hunds Hip hälsa?
Kaspiska hästen – Noahs Little Pony
Djurmisshandel går på över hela Amerika
Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Varför jag inte ta min hund att arbeta
Att välja rätt fisk för en ny färskvatten akvarium
Ta inte din hund att arbeta!

Leave a Reply