Vilka är fördelarna med att anta en katt?

En katt är en mjuk och lekfull, älskvärd och lojal husdjur som kan ge många av oss glädje och kamratskap. Många människor är själv beskrivna kattälskare, medan många människor inte kan veta eller förstå glädjen med att äga en katt. Förutom kamratskap, det finns många fördelar med att anta en katt!
I dessa tider av stress och osäkerhet, kan många människor tycker att deras blodtryck skyhöga. Att anta en katt har visat i många studier gjort, att kattägare har lägre blodtryck än de som inte gör egna katter, även när de är under stress.
Studier har också visat att kattägare är mindre benägna att vara deprimerad eller har ångest attacker.
En annan studie har visat att kattens kan ha en lugnande effekt på Alzhiemer-patienter och deras vårdnadshavare. Medan en annan studie har visat att äga en katt kan lägga 10 till 15 år till ditt liv.
Du kan fråga dig själv varför anta en katt kommer att alla dessa fördelar ditt sätt. Några av anledningarna Vissa människor säger dessa saker hända är på grund av den lugnande eller lugnande effekt som stryker en katt för med sig. Andra kan säga att det är för att du ger mat, husrum och kärlek till något annat än sig själv, för med sig en känsla av mening i livet.
Nu vad är fördelarna för katten som du antar?
Genom att anta ett härbärge katt, hjälper du och inte bidrar till sällskapsdjur överbefolkning. Du har också fördelen av att veta att du har sparat en djur liv.
Kostnaden för att anta ett husdjur från en kvinnojour är oftast billigare än att köpa en från någon annan, och oftast avgiften ingår skott och spay eller kastrera.
Anta från ett härbärge, vet du att The Shelter arbetstagarna har kattens bästa i åtanke, medan köpa från en enskild säljare, du vet dessa människor är mest benägna ut att tjäna lite pengar.
Om du har andra husdjur i ditt hushåll, anta en kvinnojour katt är ett utmärkt val bara för att katterna är vana vid att vara runt andra djur och kommer inte att vara så stor risk att vraket förödelse under de första veckorna som katter som inte är vana vid andra djur kan göra.

Förklaringar till vissa beteenden husdjur katt
Var kan adoptera en katt i Ann Arbor
Saker att tänka på om Pet antagen
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Rider uppträdande på Rides Horse Trail
Hälsovård för Cat Eyes
Hur man sätter din katt på en diet
Miley Cyrus Hannah Montana Kostymer för Halloween
Plocka ut en valp
Cuz hund leksaker: Recension
Homemade Halloween för katter använda billiga hantverk Store

Leave a Reply