Vilda Boas och pytonormar: kommer snart till en Florida ligger nära du

Tänk dig att kliva utanför med avsikt att ta ett snabbt dopp i poolen och precis innan du doppa i du märker en 15-fots python skumma över ytan i din riktning. De flesta människor skulle vara rädd för döden. Detta blir en realitet för invånarna i delstaten Florida.
Du kan gå in i de flesta djuraffärer och hitta små barn pytonormar för så billig som $ 30-40. De gör intressanta husdjur men många människor ta reda på att de kan växa vara ganska stor. I vissa fall ormarna släpps ut i naturen av ägaren. I de flesta delar av landet en orm skulle inte kunna överleva. Men i Florida dessa ormar inte bara kan överleva, men om de kan göra det till sumpig områden de kan frodas.
Florida Everglades göra en idealisk grogrund för ormar på grund av mängden vegetation konstant varm temperatur och naturligtvis vatten. Du förmodligen inte skulle hitta mycket motstånd mot ormarna lever i de sumpiga Everglades men det faktum att de långsamt börjar röra sig mer och mer i offentliga delar av staten har orsakat berättigad oro.
År 2006 anställda i Everglades National Park fångade 95 vilda Pythons. Ekologer är rädda att dessa ormar tillsammans med andra främmande arter kan förstöra den naturliga balansen i ekosystemet. Tjänstemän i Florida är uppmanar invånarna att avstå från att släppa några exotiska djur i naturen. De är även överväger passerar strikta ägande lagar för att göra det svårt för människor att äga sådana husdjur.
En studie i 2008 visade att så många som en tredjedel av de stater i landet kunde upprätthålla en avel för stora exotiska ormar. De visade ett område som sträcker sig från Florida västerut hela vägen till Kalifornien och nå så långt norrut som Virginia. Om de kan göra det så långt så kunde de lätt ha en befolkning i södra Louisiana och Mississippi swamplands. Kan bara hoppas att lämpliga åtgärder vidtas för att se till att befolkningen kontrolleras innan ytterligare skada är skedd.
Källa (er) –

Minska din hunds vikt
Överväganden för att bygga och underhålla ett tempererat Marine Aquarium
I Obamas Vita huset hund
Hur man skär ner på kattallergener genom att ge din katt eller kattunge ett bad
Ska du declaw din katt?
De fem Dog Training Supplies för nya djurägare
Julen hundgodis
Emma Emu
Undervisning din Golden Retriever Hur Umgås
Introduktion av andra katt till familjen
C Så snart hästar huvudet är i rätt läge använda din vänstra ben till kö hästen att röra sig.

Leave a Reply