Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt

När det gäller katt utbildning, här är precis vad du behöver veta. I denna artikel kommer jag att avslöja många olika sätt att träna din katt. Vid tiden du är klar läser den här artikeln bör du kunna träna din egen katt, eller ens någon annans.
Naturliga instinkter
Innan du börjar träna din katt, måste du först veta dess naturliga instinkter och beteenden. Som kattägare måste vi respektera det som är naturligt för varje katt, så vi inte inkräktar på de naturliga instinkter. En av en katts naturliga instinkter är att kunna hoppa från nästan var som helst och landa på fötter. Katter har också en naturlig instinkt som leder dem att klättra och klia.
Repor
Katter repa av olika anledningar. En katts kärlek till skrapa möbler och andra föremål är inbyggd i deras make up. Du måste lära din katt från början att det har att använda en repa inlägg att vässa klorna, inte katter inte automatiskt vet att göra detta. Scratching är något som alla katter tycker om att göra. Du kan prova att skrapa med dina egna naglar även kan detta buller gör katten nyfiken.
Du kan prova den här tekniken med alla typer av Scratcher att din katt föredrar. Om du upptäcker att din katt vägrar att använda klösbräda, kan det vara så att din katt inte gillar tyget som täcker det. I det här fallet kanske du vill hitta en annan väv för att täcka scratch inlägg med, eller annat alternativ för din katt att klia på.
När du fånga din katt repa matta, skrika på henne och sedan gå över till Scratcher och repa det själv. En annan sak som du kan göra när du undervisar en katt att inte repa dina möbler är att linda möblerna i aluminiumfolie. Gardiner är en fin pricken till alla rum men en katt de är en rolig leksak att klättra på och leka med. Cutting dina katter klorna till rätt längd är en annan sak som kommer att hjälpa. Nu när du vet varför din katt repor, kan du träna honom eller henne att repa lämpliga objekt och inte din prisade möbler.
Kull
I slutet av en lång dag, vem vill gå igenom en rörig kattlådan. Det finns nu ett alternativ för dem av oss som är beredda att göra sig av med kullen krångel, potträning din katt. Tror du att din lilla fluffiga har vad som krävs? Varje katt som redan vet hur man använder kullen-boxen kan renoveras för att använda toaletten istället. Under processen med potträning din katt, din katt lära sig att sätta sitt avfall i vatten i stället för i kullen. Det sparar mycket tid och pengar. När din katt har utbildats för att använda toaletten, kan du få då bli av med kattsand och lukten i samband med det.
Utbildning och Träning
Har din katt kontrolleras av en veterinär innan du påbörjar någon form av utbildning. Depression och ångest kan spela en roll i att försöka träna din katt, så inte börja med scolding din katt för alla hyss har kommit in medan du var borta. Belöna din katt när den har gott uppförande är bäst. Om din katt blir för beroende eller beroende av dig, kan separationsångest utvecklas. Vanligtvis ställs av när ägaren går att lämna katten hemma, och kan även starta när katten känner eller ser små tecken på att ägaren lämnar huset.
Dock kan en katt när lider av separationsångest bli mycket orolig. I vissa fall kan katten bli mycket sjuk, sluta äta, eller lider av depression. Separationsångest, även känd i djurvärlden utbildning världen som ägare frånvarande olämpligt uppträdande, är en av de vanligaste problemen i världen av animaliskt utbildning. Trälådor din katt när du lämnar den ensam hemma kan verka lättare, men det kan inte vara det bästa sättet att hålla din katt i trubbel.
Ge din katt uppmärksamhet, men om den beslutar att gå ut och krypa upp i ett hörn för att sova, låt din katt vara. Om din katt inte följa dig ut ur ett rum, inte uppmuntrar honom att göra det om det inte är absolut nödvändigt. När du lämnar huset, är det skönt att veta att din katt går till hans favorit plats och sover lugnt tills du kommer tillbaka. Din katt är en social, packa djur som är beroende av andra (du) för personligt skydd och säkerhet.
En sista råd när det gäller att träna din katt är att se till att du börjar träna när katten är ung. Det gör det bara lättare som en kattunge kommer att lära snabbare än en gammal katt. I detta skede katten inte har några programmerade beteenden så kan du prova att forma honom till vad du vill att han ska göra. Du kommer att vilja börja träna din katt eller kattunge nästan direkt efter att du få honom eller henne, men du kanske vill vänta tills det är minst sex månader gamla.
Sammanfattningsvis katter lär sig på samma sätt som hundar och människor lär sig, de upprepar beteenden som har en angenäm resultat. Det bästa sättet att träna din kisse katt är att belöna honom när han har gjort något rätt.

Deland, Florida Lokala Pet skyddshem att adoptera en katt för juni Adoptera en katt månad
Roliga utomhusaktiviteter alla kan njuta med sin hund
Platt-Coated Retrievers: En svansviftande Breed
Varför du bör hålla Kaniner som husdjur
Storm Ångest hos hundar
Chihuahua är är söta små och gulliga hundar
Hund vård: Att handskas med brist på mjölk och trasiga naglar
DIY hund lydnad utbildning Tips för överdrivet skällande
Att anta ett nytt husdjur från ett härbärge
FÖRHYDA Rengöring
Mina tre Dog

Leave a Reply