Vikten av att maintaing dina hundar Vikt

Du vet hur mycket du älskar förstör din hund med mat som du äter och inte tänka någonting av det. Tills du går till veterinären kontor för att lära sig att man inte borde ha utfodring din hund så mycket mat eftersom han är överviktig! Jag vet att en av mina hundar hade problem viktkontroll och jag äntligen räknat ut varför kontrollera sin vikt är så viktigt efter att han förlorat alla sina överflödiga kilon.
Det första som jag märkte i min hund var att när han var riktigt tung han ständigt skulle lägga runt huset flämtande. Nu trodde jag att det var på grund av att huset var varmt eller att det var riktigt varmt utanför, men när han började göra det i mitt i vintern när huset var inte mycket varmt jag visste att han hade en annan fråga. Men när han började släppa pounds bort av kroppen och inte ha den extra vikten på hans kropp han nästan aldrig byxor nu. Den enda gången som han verkligen byxor nu när han har varit ute på gården utövar.
Vilket leder mig till den andra saken som jag märkte om min hund. Han skulle haltar hela tiden på grund av hans höft och rygg, men efter att han började förlora sin vikt han nästan aldrig haltar. I själva verket häromdagen när han var ute och lekte under större delen av dagen han knappast haltade alls efter han sprang. Men denna har inte stela leder senare på kvällen, men det var inte alls så illa som när han var mycket tungt.
Den andra stora anledningen till att du kommer att vilja hålla ett öga på din hunds vikt är att om de är tunga set då kan leda till vissa hälsoproblem senare i livet. Nu kanske du tror att de är bra eftersom de spelar som de normalt gör, men som människor som heavyset senare liv de kan utveckla hälsoproblem som kan kosta dig lite pengar, men till skillnad från människor de flesta människor inte har sällskapsdjur försäkring som hjälper bekosta vård för din hund.
Även om du kommer att vilja hålla ett vakande öga på din hunds vikt du behöver inte ständigt oroa det. Men kom ihåg att du också måste följa din veterinär råd om hur stor din hund ska vara för sin ras och ålder. Med hans råd och din hjälp din hund kan ha ett bra liv på idealvikt.

Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Celebrity Vita Colonial Dog House
Hur att plocka upp en kanin
Vikten av Kastrering / Kastrering din katt
Halti Chef Krage för hundar
En guide till Proper Tarantula Care
Hur naturligtvis stoppa din katt från Peeing utanför kattlådan
Hur du kan hjälpa din hund leva ett längre, lyckligare liv
Hund lydnad utbildning tips
Hur man håller husdjur Safe från Mountain Lions
Poem om förlusten av en hund Antagen från Animal Shelter

Leave a Reply