Veterinärer Tips alla bör veta

Om du tar ditt husdjur till samma veterinär om och om igen, så du känner dig förmodligen ganska bekväm med honom. Men veterinärer är inte annorlunda än vanliga läkare när det gäller deras kunskaper och skicklighet. Vissa veterinärer vet helt enkelt mer än andra och är mer kvalificerade än andra.
1 Precis som vanliga läkare, de flesta veterinärer är allmänläkare. De kan kontrollera din hund över och göra vissa medicinska uppgifter men de är vanligtvis inte kvalificerad att göra operation eller utföra någon typ av specialitet tjänst på djuret. De bör kunna erbjuda, men en specialist för dig att se, om det behövs.
2 När det gäller tandvård går, de flesta veterinärer inte kvalificerad att ta hand om ett djurs tänder. Visst kan du ha dem rengjorda hos veterinären kontor men även det sker genom en teknik som arbetar för veterinären.
3. Det är inte veterinären som verkligen gör förslag till vad du ska mata ditt husdjur. I de flesta fall är han upprepar bara vad han lärt sig ett sällskapsdjur företag. Vissa veterinärer göra sin egen forskning och experiment, men en stor majoritet precis rabbla vad de blir tillsagda av maten tillverkaren.
4. Veterinär räkningar har blivit lika dålig som räkningarna vid ordinarie läkarmottagningen. De flesta veterinär räkningar kan förebyggas. Många räkningar kommer från sjukdomar och sjukdomar i husdjur som upptäcktes för sent vilket kräver fler läkarbesök för att avhjälpa vad som kunde ha gjorts tidigare.
5. Vaccinera djur har blivit en aldrig sinande vandring till veterinären kontor för att få ett antal vaccinationer som ditt husdjur förmodligen inte behöver. Många av de vaccinationer som har gått i flera år har nu bestämts onödigt. I själva verket kan alltför mycket vaccinering vara lika skadlig som inte tillräckligt.
6. Efter operation har ditt husdjur riskområde försvann inte. Han kan överleva operationen, men inte den efterföljande återhämtningen. Veterinärer har inte tillräckligt assistenter att sköta djuren när de vaknar från sin operation. Djuret sedan ensam med inget sätt att veta om eventuella komplikationer.
7. Behandlingar kan ha många biverkningar som veterinären misslyckas att informera dig. Detta kan förvärra problem som du försöker lösa. Andra, mindre skadliga, behandlingar kan finnas, men veterinären underlåtit att informera dig om dessa alternativ.
De flesta veterinärer gör ett mycket bra jobb i vården av djuren. Gör det ditt företag. Men att känna till kvalifikationer din veterinär och vad han eller hon är kvalificerad att göra medicinskt

En hund är en Master
Pet Säkerhetstips: Låt inte Halloween Sätt en skräck i ditt husdjur
Ta hand om din hund efter en nasal användning
Meadowood Paw Park i Zephyrhills: Zephyrhills, Florida Dog Parks
Tips för att välja rätt hund
Satin Angora Ras profil
Billiga och prisvärda Hundleksaker
Plast kyrkan: Del 1: Burn Factor
Guide till bästa hund livsmedel för små raser
Vänd din katts bita och sprätta in spinnakatter
Den engelska setter: A Gentle Companion

Leave a Reply