Vet Fisk i akvarium

Vissa delar av människor tar insamling av akvariefiskar som sin hobby. De drar känsla av avslappning genom att titta på vackra och färgglada fiskar dansar och leker i akvariet. Andra tar samma åtgärd med en annan synvinkel. Du måste förstå grunderna i akvariefiskar. När det gäller valet av olika typer av akvariefiskar är uppmärksamhet på specifika egenskaper fisk kategorier. Denna klassificering av akvariefiskar sker i huvudsak på naturen hos en fisk. De delas in i två specifika klasser, nämligen aggressiva och icke-aggressiva. Du bör göra en grundlig undersökning på fisk natur innan du håller dem i akvarium. Som nybörjare skulle det vara klokt att hålla icke-aggressiv typ av fisk för enkel underhåll. Låt oss ta Symphysodon Diskus populärt kallas diskus fisk. Människor väljer diskus fisk över andra för deras akvarier på grund av sin lugna natur.
Discus är kända för att ha en sällskaplig natur. Det vore bättre för en starter att köpa ett gäng av diskus fisk eftersom de föredrar att leva i stora grupper. Du måste vara försiktig för fötts upp i fångenskap färg typer av fisk som inte är original. Planera en del marknadsundersökningar innan du gör ditt köp av fisken. Discus fisken har en tendens att vara tolerant mot medlemmar av sin grupp som gör det lättare för underhåll. Du hittar ett brett utbud av Diskutera i lokala aqua butiken. Avel dem är en annan fascinerande upplevelse. Denna sötvattensfisk visas i akvariet vatten vid en temperatur mellan 27,5 grader till 29 grader Celsius. Användning av en digital termometer föreslås för korrekthet. Den rekommenderade pH akvarievatten bör vara 6 till 6,5.
Om du är angelägen om att idrotten blå färg i din akvarium, köpa diskus fisk Blue Diamond eller Cobalt Blue kategori. Men det gick för rött, be för Red Melon eller Marlboro Red. Du kan också gå till ditt val av randig typ och kan välja snakeskin eller duvor blod. Personer med omfattande kunskap om olika kategorier av diskus kommer att leta efter den speciella typ som Tefe gröna, Heckels och vilda exemplar
Du vill att bildskärmen tank att se bra och fina. Du kan lägga till andra fisksorter också. Har en stor grupp av små tetror, ​​kardinaler, Corydoras havskatt och Rasbora. Du bör alltid ha i åtanke att endast lugn och långsamma fisk med diskus att upprätthålla en harmonisk atmosfär inuti ditt akvarium.
Vitamin och protein berikad kost bör ges till din fisk. Det är mycket viktigt att ge dem olika typer av livsmedel. Fisk flake kvalitet räcker behovet av en fullständig kost till din fisk. Artemia föredras av diskus. Tina och skölj maten ordentligt innan det ges till dem. Märkesvaror och god kvalitet granulat och frystorkade laster är hälsosam mat för diskus. Levande mat som levande artemia och röda mygglarver är favoriter hos diskus fisk.
Ditt akvarium kan ge boende för vissa andra typer av fantastiska fiskar tillsammans med diskus liksom Bettas, Gouramies och striderna Siamese Fish. Den tropiska fiskar växer lätt i vatten akvarier. Det finns vissa vackra sorter såsom Siamesisk kampfisk, Fighting Cocks och stammar. Gorgeous mousserande röd fisk, blå fisk, bicolor fisk är några av de fantastiska sorter som gör betraktaren trollbunden med sin bländande skönhet. De är trendiga fisk och är beundrad av majoriteten av fisk älskare.

Boarding din hund: Hur man hittar en trygg och säker kennel för din hund
Shelter fortsätter att vara i kris
Topp 10 Puppy Potträning tips
Hur Nosparti en hund
Evigt hem för en furry vän: Att hitta en Pet i Houston, Texas
Ta reda på om ditt husdjur Doctor är rätt för din hund
Ta inte din hund att arbeta!
10 “x 8” Cape Cod hundkennel Kit
Fördelarna med kattgräs
Ciklider i ditt akvarium
Hur du kan hjälpa överviktiga husdjur

Leave a Reply