Vet du din hund kroppsspråk?

Hundar är mycket uttrycksfulla djur. Lämplig utbildning kan hjälpa dig att lära dig din hunds kroppsspråk och hur man rätta till en del av det.
Den mest uppenbara kroppsspråk underteckna hundens besitter är ilska. De visar denna emotionella genom att bära sina tänder. Vissa kommer även sänka sitt huvud, sluta vifta på svansen, och håret på baksidan av deras ryggrad kommer att stå upp. Detta tecken är ett tecken du vill undvika. Om det är din hund, måste du sätta honom i lydnad och socialisering klasser. Beroende på graden av aggression att din hund har, kan du behöva arbeta med en personlig tränare istället för att ta dem till en gruppträning klass.
En annan uppenbar kroppsspråk som visas av hundar är spänning! Detta kan vara från hög pitch skäller, hoppar, springer runt i cirklar, eller helt enkelt försöker få dig att spela med sin favorit leksak. Om de är glada vissa hundar kommer även att ha en olycka och jord golvet. Detta är en svår egenskap att korrigera eftersom det oftast innebär att hunden bara har en svag blåsa och det finns inte mycket du kan göra utom kanske låta hunden komma utanför din veranda att träffa dig så att kissa inte i ditt hus . Om hunden gillar att skälla eller hoppa – träna den att göra något annat som distraherar från det som att få sin boll. Med en boll i munnen att han inte kommer att kunna skälla. Spela några rundor hämta kommer att hålla honom upptagen springa efter bollen så han inte hoppar på dig.
Att äta mindre eller är mindre aktiva kan vara tecken på depression eller något mer allvarligt. Om din hund börjar bli inaktiva eller slutar äta så mycket mat som vanligt, boka tid hos din veterinär för att se till att det inte är något allvarligt fel.
Dölja eller stå med hundarna tillbaka välvda och men och svans ner är oftast ett tecken på rädsla.
Förtroende bör se ut som en hund som håller huvudet högt, håller sin svans högt, benen är raka och det finns en glad blick i deras ögon.
Lekfull kroppsspråk börjar vanligtvis ut med en inbjudan. Hunden kommer att böja. Hans bröst kommer att sänkas till marken och frambenen lägga ut rakt framför honom, skulle hans svans och huvud fortfarande hållas högt med rumpan och svansen är något högre än huvudet. Andra tecken på lekfullhet hoppar som en känguru.
För mer information om doggy kroppsspråk kolla in denna underbara hemsida

Människans bästa vän
Utbildning av Undergiven hund
Att hitta en förlorad Pet
Varför du bör hålla Kaniner som husdjur
Välja och Rengöring Gerbiler Cage
Allt om rasen: ungerska Hound
Little kända fakta om djur.
Poodles din hund
10 åtgärder för att hålla Aquatic fisk Alive
Ska Valpar matas valpfoder?
2009 Fantasy Football betyg: Topp 10 Försvar

Leave a Reply