Världens smartaste Hundraser!

Är det inte bra när du vet att du har en smart husdjur? Få känslor kan jämföra. Förlossning? Nepp. Examen? Nej äktenskap? Nej, inte ett dyft. Att ha en intelligent hund är en av livets få, makalös glädjeämnen. Letar du efter en intelligent hundras för att lägga till familjen? Vill att avundas andra hundägare i parken? Som något av en hund expert (Jag kommer från en familj av hundälskare och växte upp med flera), jag ska försöka hjälpa dig!
1 Amerikansk cocker spaniel.
Dessa söta små grabbar är mycket intelligenta och kan snabbt tränas. När något går in i deras öron, går det inte ut det andra.
2 Labrador Retriever.
Labs är extremt lekfull och vänlig, liksom tolerant mot värme. De älskar andra hundar, husdjur och människor. De är mycket intelligenta, bland de smartaste av raser.
3. Whippet.
De kan inte stå kallt men värmen är bra för dem. De är inte mycket skyddande, men de älskar andra hundar och husdjur. Bäst av allt, de är ganska intelligenta och svarar bra på kommandon.
4. Australian Cattle Dog.
Denna hög energi hund inget emot värmen men han älskar att träna och spela. Denna ras är mycket intelligent, lätt att träna, och bra på att lära tricks.
5. American Eskimo Dog. (Miniatyr, Standard eller Toy)
Denna puffiga hund är en sammanfattning av elev-mycket intelligent. Den älskar att leka, speciellt med andra hundar eller husdjur, och gör en stor vakthund. Alla tre typerna göra smarta husdjur.
6. Malinois.
Inte mycket tillgiven, men mycket snabb elever. De är naturligt intelligenta och njuta av att utöva sina kroppar samt deras sinnen.
7. Bichon Frisé.
Dessa lekfulla små hundar kräver extra grooming men är mycket smarta. De lär sig snabbt och svarar bra på verbala kommandon. Men de tycker inte om att träna för mycket.
8. Bretagne.
Inte för mycket grooming behövs här. Mycket tillgiven och lekfull, liksom intelligenta. Du har inga problem med träning här killen. Det har också mycket energi och gillar att träna.
9. Irländsk Setter.
Därunder Josh hår är en mycket intelligent liten vovve. Det behöver regelbunden pälsvård, men det kommer att bete sig med bara lite träning.
10. Canaan Dog.
En annan hund som inte kräver en hel del pälsvård. Mycket intelligent och lyhörd för verbala kommandon samt gester, förbereda för en enkel resa när det gäller att utbilda denna söta pooch. Det gillar inte främlingar för mycket men.
Jag hoppas att denna guide visat sig vara användbara! Kom ihåg att det finns gott om andra hundraser som kan vara perfekt för dig!

Dina husdjur kan har allergier Too
Träna din hund att svara på dina kommandon
Den $ 20.000 Doghouse
Fördelar med borstar Hundar Tänder
Hur du tränar ditt husdjur Ferret
En ny besökare
Allt om rasen: Picardie Spaniel
Hur man tar hand om en dräktig råtta
Välja en avelstjur för din dikor
Topp tre Dog Training Schools i Utah
Komma igång med ett nytt akvarium

Leave a Reply