Varför räddningar av djur Avvisa Några Antagande Sökande

Du är ivriga att öppna ditt hem till en hemlös djur och sök efter den rätta. Du besöker några skyddsrum och hitta de ömkliga ögon stirrade upp på dig och besluta att det är rätt djur för din familj. Du skickar in din ansökan och antingen inte hör något från Rescue grupp eller de berätta att detta antagande inte skulle vara en bra match. Vad är problemet?
Veterinära Records: Många grupper kommer att kontrollera med veterinären referens du noterat på antagande ansökan. Om dina tidigare eller nuvarande djur aldrig sett en veterinär, har inte haft läkarvård under fem år, eller är extremt försenade för vaccinationer, kan din ansökan avslås. Räddar funderar på att placera djur i hem där de kommer att få regelbunden och nödvändig sjukvård. Vad kan du göra? Se till att alla djur som du har är udpated om vaccinationer och har varit hos veterinären innan du försöker att anta en ny vän.
Declawing: Medan den veterinära samfundet inte kan vara överens när det gäller katt declaws ser räddningen gemenskapens allmänna proceduren som omänskliga. Om du tänker declaw en katt, många gånger de inte kommer att anta att du och kommer att varna andra räddar din avsikt. Om du har declawed katter, måste du förklara hur de kom till dig och varför de declawed. Räddningsgrupper vill veta att om du har declawed katter, behöver du inte tänker declaw den du adoptera från dem. Du kommer sannolikt att bli ombedd att underteckna ett kontrakt agreeting detta.
Militär: Tyvärr, för dem som offrar många friheter för sitt land, är det mycket svårt att egna djur. Distributioner och transfereringar är en mycket vanlig orsak till ägare kapitulerar till skyddsrum. Vid vårt skydd i Maryland, verkar det som om många av våra militära adoptioner slutar med de djur som returneras till oss när familjen flyttar eller en familjemedlem distribueras. Vissa räddar kommer inte att anta till aktiv tjänst militär. Om du är aktiv tjänst militära och är föremål för driftsättning och inte kan eller kommer att ta djur med dig när du överförs, bör du överväga uppriktigt skjuter antagande tills du är ute ur militären. Kanske när du är aktiv tjänst kan du skapa ett djur för en lokal räddning i stället för att anta det. Om du är i militären och är på väg att avsluta din aktiva tjänst eller om du är i en position där du inte kommer att användas eller överföras, vara beredda att förklara detta till undsättning och ge någon form av bevis.
Brist på ett staket: Om du bor på en stor landsväg eller inte har ett staket, kanske adoption grupper inte vill anta vissa hundar till dig. Vissa hundar är kända för att köra och inte vistas särskilt nära hemmet. Dessa raser har många hound raser som beaglar. Andra raser är hög energi och behöver en plats att köra. Vissa raser kan behöva ett staket för att hålla dem säkra från grannar som kan klaga om förekomsten av hunden. Till exempel kommer några grannar klagar bara för att deras granne har antagit en pitbull. Inte alla hundar kräver ett staket så glöm inte att be undsättning gruppen om sin politik innan du letar efter en hund där.
Barn: Vissa hundar är helt enkelt inte bra med barn. Många gånger barn överväldigar små hundar och kan snabbt bli offer för en hund biter. Vissa räddar inte kommer att anta hundar till familjer med små barn. Innan du leta efter en ny hund, tror inte att en Yorkie eller chihuahua kommer att vara bra i ett hushåll med småbarn.
Hyra eller bor i ett dåligt område: Ibland räddar är tveksamma till att placera hundar med hyresgäster. Hyresvärdar förändras ibland sina sinnen eller har strikta riktlinjer vad gäller storlek och ras tillåtna djur. Om du tänker anta, ta en skriftlig anmärkning från din hyresvärd anger vilken typ av djur (er) som du kan hus. Om du bor i ett område som är känt för hög kriminalitet, droger, våld och djur vanvård, kan du överväga om din livssituation kan rymma ett husdjur. Djur kan ibland bli stulen för att slåss eller att användas som agn. Precis som du vill ha ett tryggt hem för dig själv, räddar vill ha en säker hem för de djur som de släpper ut.
Studerande: Om du är en college student, anser antas efter att du uppgraderar och har en stabil livssituation. Skolan är mycket tillfälligt, och många gånger elever som får husdjur måste returnera dem när de utexamineras och inte få ett jobb, eller de inser att hålla ett husdjur samtidigt gå i skolan på heltid är verkligen svårt. De flesta räddar inte anta för att heltidsstuderande om de bor i ett permanent hushåll där andra medlemmar har stadigt arbeta för att försörja familjen. Om du bor i en sovsal, överväga en liten och mer oberoende djur, såsom en fisk eller hamster tills du kan bättre passa en hund eller katt.
Du har gett upp andra djur: Om du har gett upp andra djur i det förflutna eftersom de är för små, för stora, för gammal, eller inte var villiga att arbeta med mindre beteendemässiga problem, gör många antagande grupper inte vill upprepa historien och placera ett annat djur med dig.
Dina djur är inte fasta eller du frågade om du kunde anta en hund som inte kastrerade / kastrerad: En av de viktigaste orsakerna räddningsgrupper är i affärer är på grund av sällskapsdjur överbefolkning. I våra ögon, räddningsarbetare se människor som föder eller behålla sina hundar oförändrade som okunnig om problemet som resulterar i avlivning av miljoner djur varje år i USA. Räddar inte vill placera djur i hem där människor inte förstår uppdraget i organisationen. Det kan också vara svårare att införa nya djur till ett hushåll med oförändrade hundar / katter. Spay / neutrum alla hundar / katter som du har innan du ansöker om adoption. Vissa rasspecifika räddar (t.ex. labrador retriever räddning) får anta att du om dina djur är oförändrade eftersom vissa av dessa räddningsarbetare är också uppfödare. Du kan förvänta dig, men räddar att djur du får från rasspecifika kommer att vara kastrerade / kastrerad före antagandet och att dessa räddade djuren inte kommer att vara avelsdjur. Om du upptäcker att du inte har råd att spay / kastrera dig djur, du förmodligen inte har råd annat djur och bör söka ekonomiskt stöd från en grupp som ger låg kostnad spay / kastrerad.
Förhoppningsvis denna artikel kommer att ge några svar och hjälpa dig att förbereda när du bestämmer dig för att försöka djur adoption igen. Var noga med att göra din forskning på Pet Care, djurraser som du är intresserad och byråer antagande innan du börjar din strävan! Djur räddar vill se att du har åtagit sig att utbilda dig själv och är beredda att lägga detta tillägg till din familj.

Till kragen katten
Farorna med Foxtails och hundar
Hur man ger medicin till din hund
Bästa Hundraser för Män
Guide till att köpa en hamster
Not Quite Tame ännu
Tarmparasiter och luftburna Skadedjur hos hundar och katter
Fördelar med att äga en boxer
Tandvård Tips för katter
Hur man korrekt träna kattungen
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter

Leave a Reply