Varför jag inte ta min hund att arbeta

För denna tunga i ögat (eller är det?) lista över skäl till att inte ta din hund till jobbet, kommer jag att tänka på min egen hund och mitt gamla kontorsjobb. För referens, är min hund en elegant och glänsande Boston Terrier och min gamla kontorsjobb innebar en semi-företagsmiljö med lite blandade signaler om vad som var eller inte var lämpligt kontor beteende.
-Som jag sa, min hund en elegant och glänsande karl. Dessutom har han en snygg mjöliga päls. Ifall du inte visste, är “mjöliga” ett fint sätt att säga svart & vitt. På toppen av sin Debonair utseende, han är härligt livlig (Okej bra, en del skulle kalla honom hyper) och adorably tillgiven. På grund av detta festliga kombination diskens av attraktiva karaktärsdrag, föreställer jag mig en sådan hund kan framkalla svartsjuka bland förbittrade eller automat-liknande kontorsanställda. Bäst att hålla honom borta från sina brummande leden.
-Även om min hund inte framkalla svartsjuka bland kontorsanställda, hans energiska personlighet mycket väl kan distrahera dem från deras till synes ändlösa spel dator Solitaire eller fantasi fotboll, för att inte tala om kvarnen kontoret rykten och schmoozing. Min hund gjort avviker från schmoozing. Inte heller han tycker politiskt korrekt retorik eller överskott användning av akronymer. Han föredrar enkla och autentiska interaktioner. Jag antar att detta betyder att han inte hör hemma på kontoret.
-Jag märkte att en del kontorsanställda blir alltför entusiastiska över kakan som förs in för speciella tillfällen. Tja, om de får som arbetade upp över kontor tårta, hur kan alltför upphetsad blir om en ny levande varelse plötsligt mitt i sitt utrymme? De kan maul honom med missriktad entusiasm. Detta skulle vara dåligt för produktiviteten på kontoret och för min hund.
-Även om min hund regelbundet vaccinerad mot valpsjuka, parvo och andra sjukdomar doggie har han aldrig fått vaccinet för företagens löss. De kan vara smittsam och han kunde bli någon form av olyckliga robotliknande enhet med en fetisch för kontorsmaterial. Ingenting mot robotar eller kontorsmaterial, men jag gillar min hund som han är. Jag skulle inte vilja hans ryggrad att förvandlas till en tre-hål. Inte heller skulle jag vilja honom att bli en blek facsimilie av hans forna jag.
-Min hund skulle vara uttråkad av hans söta lilla kalebass på kontoret. Microwaveable Ramen nudlar, mellanmål pack pudding, ergonomiska stolar skrivbord, en aldrig sinande ström av klisterlappar och andra spår papper och svarta veckade byxor är inte hans scen. Han förtjänar inte att vara begränsad till ett skåp, han är värd mer kreativ plats att ströva omkring och begrava hans ben.

Ice Cream House Dog House
Giant angorakanin profil
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
Utbildning själv att träna din hund
Internutbildning din nya valp
Hur att skydda djur i Heat
Hur lådan träna din valp eller äldre hund
Fem intressanta fakta om berömda Clydesdale hästar
Saker som behövs innan att hämta hem en ny valp
Hur att identifiera och behandla Rippling hudsjukdom i Cats
Att handskas med förvildade katter och förvildade kolonier Cat

Leave a Reply