Varför inte ta din hund att arbeta?

Varför inte ta din hund att fungera? När allt är han / hon människans bästa vän. Det är ett företag här i Greensboro, North Carolina, som gör att medarbetarna att ta med sina hundar till jobbet. Jag har turnerat deras lager och sett söt, perfekt välskötta hundar vilar under skrivbord medan deras ägare arbetade. Speciellt häpnadsväckande är att denna verksamhet säljer porslin och kristall. Aldrig i en miljon år skulle jag ta min hund i en sådan plats!
Ingefära är inte en dålig hund. Hon tog examen toppar i sin valp grundutbildning klass. Ändå skulle hon inte göra en bra kontor kamrat. Till att börja med kommer hon äta något. I hennes första nio månaderna i livet har hon ätit tre mobiltelefon laddare, bitit sladden från min dammsugare och butik VAC, och tuggade blixtlås ur ett par tröjor och en soffa kudde. Jag ryser att tänka på vad hon kunde äta i en typisk kontor eller butik.
Ett annat problem är svansen. Den underbara, långa, starka, Labrador svans har befogenhet att blåmärke ett ben, slå över en golvlampa, och gör ganska brummande som det dunkar mot allt inom sitt utbud av rörelse. Svansen vi älskar när den viftar på hälsning skulle vara farligt i ett slutet utrymme, t.ex. den genomsnittliga kontoret båset.
Slutligen ser jag inte hur jag skulle kunna få något gjort när aktivt dyrkas av en hund. Ingefära är alltid föra gåvor: en socka från korg, en penna full av tand utskrifter eller en fallen gren från gården. Hennes stora, FAST bruna ögon blick på mig som om i vördnad. Ge henne det minsta uppmärksamhet och ovannämnda svansen är tillbaka i rörelse. Få upp för att gå någonstans och hon kommer att stanna så nära dina fötter att det är svårt att inte snubbla över henne.
Nej, jag tror inte jag tar min hund att arbeta. Det är, jag kommer inte att ta henne till arbetet om jag byter karriär. Tills jag blir en park ranger, bonde eller rivning ingenjör kommer Ginger förbli en älskad hus husdjur.

Hur man reser med ditt husdjur
Dog Breed-Harrier
En Pet Antagande framgångssaga: 1 år senare
Diabetesneuropati i Cats
Söt Chihuahua valp namn
Det mest bisarra hundras
Min erfarenhet Äga en albinoråtta
Är låg Carb diet botemedel för Feline fetma och diabetes?
Frågor att ställa till uppfödare innan de köper en valp
My Best Pet historia: katten som såg Superman
Fetma hos katter

Leave a Reply