Varför föra din hund att arbete kan skapa ett störande miljö

Alla älskar sin hund, och du kanske tror att alla älskar det också (eller bör!). Betyder det verkligen att du ska ta det att fungera med dig? Idén om din fyrbenta vän umgås med dig hela dagen medan du hantera stress och stelhet i arbetet kan verka som en bra idé, men fundera på hur störande det kan vara att arbetsmiljön.
Hundar skälla, oftast på de mest olämpliga tider. Tänk att vara på en viktig verksamhet telefonsamtal och din pooch börjar skälla för att någon gick förbi ditt kontor. Har ditt kontor ett fönster? Du kan räkna med att din fyrbenta vän kommer att hitta massor av skäl för spänning medan du tittar på att fönstret hela dagen.
Som människor, husdjur behöver annullera sig. Medan din hund följeslagare är verkligen insatt i hur jag ska säga dig detta hemma, och hur man gör det på rätt sätt, kan de inte förstå hur det översätter till arbetsmiljön. De kan jord golvet, vilket gör att du en röra att städa upp och en doft för dina medarbetare att ta itu med. Även om de inte förstår hur att meddela dig om deras behov på jobbet, sätter det dig i situationen att upphöra ditt arbete att ta dem för den obligatoriska promenad för att göra sin verksamhet.
Människor kan bara inte motstå petting och pratar med något suddig. Dina medarbetare kommer att distraheras genom att titta på vad det bedårande päls bollen kommer att göra härnäst. Husdjur är nästan alltid mer intressant än arbete, och människor är kända för att hitta någon lämplig anledning att sätta sitt arbete av.
Dina medarbetare hälsa kan drabbas. Även om du har en icke-shedding hund, kan de bär fortfarande allergener på deras päls och förvandla ditt kontor till en scen av hosta, nysningar och rinnande ögon.
Även om ditt husdjur är den minst hotande hunden i världen kan människor fortfarande rädd för den, vilket kommer att påverka deras förmåga att utföra sitt arbete i dess närvaro.
Medan föra din hund att arbeta kan tyckas som ett sätt att minska din stress och njuta extra tid med dem, innebär en hel del komplikationer för utförandet av dig själv och dina medarbetare.

Greenies Pill Fickor rädda dagen
Ta en aktiv strategi för hus utbildning din hund
Hur ta hand om en äldre inkontinent hund
Hur man fiskar bete för öring
Spjälor i Hästar
Bugsy, My Dog
Din hund och du
Hur Hyr ett husdjur
Hur man klär upp som figurer från Twilight-serien för Halloween
Hur berätta om din hund har ett sår?
Hur man ger din hund en över disk hosta suppressant

Leave a Reply