Varför du bör hålla Kaniner som husdjur

När du väljer ett husdjur, eller ett djur för att hålla kommersiellt, bör du tänka på att välja kaniner. Ingen vet när kaninen först domesticerade, men sedan dess har kaninen varit en kär husdjur samt livsmedel krampa att det har varit i tusentals år.
Kaniner har många användningsområden, från kommersiella boskap till husdjur. Beroende på ras, kan nästan varje kanin användas för något av de ändamål som en kanin kan användas till. Det beror helt på vem som är villig att köpa djuret. Kommersiell användning för kaniner är: kött, päls, husdjur, visar laboratorieändamål, gödningsmedel och daggmaskar. De flesta människor som håller kaniner håller en som husdjur.
Inget annat djur kan inrymmas i ett litet utrymme, eller äter en sådan liten mängd mat. En kanin kan också tränas att göra sin verksamhet på ett ställe, ungefär som du kan träna en katt att använda en låda. Många människor håller burar i sina hem för detta ändamål. Kaninen att utbildas hålls i buren när ägarna inte är hemma, och då kaninen släpps ut i resten av huset, eller några rum med vattentäta golv när ägarna är hemma. Förvärva din kanin vid ung ålder är bäst när man försöker rumsren det. Även en kanin höll bara i sin bur kommer vanligtvis bara göra sin verksamhet i ett utrymme i buren.
Som en kommersiell djur, är en kanin också ett utmärkt val. De vanligaste och äldsta kommersiella användningsområden för en kanin är kött och pälsproduktion. Varje kanin kan användas för kött, men bara de största kanin raser används för kött. Fur köpare föredrar att köpa The White Rabbit skinn, eftersom de är lättast att färgämnet. Färgade kanin päls används för nyhet objekt, päls i kläder, särskilt i stället för dyra exotiska pälsar, och för vissa leksaker. Kaninen är en källa av hög kvalitet kött vid ett högre näringsvärde än alla andra typer av djur kött, inklusive kyckling och nötkött, till en bråkdel av kostnaden av nötkött. När styckning kaninen är inte mer än 15% av sin vikt förlorade när du inte använder päls också. Det tar bara 4 pounds av foder för att producera ett kilo kött, mycket mindre än de flesta andra djur. Varje doe kan ha 4-6 kullar om 6-8 kaniner per år, för totalt 24-48 kaniner varje år, och du behöver bara en buck att betjäna varje tio Avelskaniner du har.
En nyare användning för kaniner är i laboratoriet. Forskare utvecklar läkemedel och behandlingar använder kaniner i en av de stadier av teasting. Över 600.000 kaniner används årligen i laboratorier, som kräver unga, parasit gratis kaniner vid vissa vikter och vissa storlekar. Trots marknaden, detta är inte det slutliga målet för de flesta hobby. Vanligtvis bara den största av kommersiella rabbitries säljer sina kaniner till laboratorier.
Även avföring från kaniner kan användas kommersiellt. En kanin manuer är högre i kväve än någon annan boskap djur. Den manuer är också bra för växande daggmaskar i, eftersom de vända manuer till en säker, ekologisk planteringsjord. Du kan också sälja daggmaskar själva, vanligtvis för fiskagn. Om du bestämmer dig för att höja daggmaskar, få riktlinjerna för att höja dem, liksom med riktlinjerna för att höja kaniner.
Naturligtvis kan du alltid sälja dina kaniner för husdjur. Ett sätt att göra detta är att erbjuda som ett alternativ kompletta kaninburar som har mataren, vattenflaska och tillräckligt med mat för en vecka så att de nya ägarna av kanin inte behöver göra resan till affären direkt.
Om du väljer att höja kaniner, antingen kommersiellt eller som husdjur, måste du veta hur man tar hand om kaninerna, vad man ska mata dem, sjukdomar de kan få, etc. En av de enklaste sätten att lära Rabbitry är att köpa en av de många kanin böcker där ute, eller kolla ett ut på ditt bibliotek. Boken ska berätta allt du behöver veta om kaniner i allmänhet, samt viss information om raser. För att få information om specifika raser, bör du prenumerera på en publikation om den rasen, eller gå med i en klubb om det rasen.
Kaniner kan vara en rolig och lönsam hobby-eller en vän.

DO: s och inte göra för föräldraskap din kisse
Jack Russell terrier
Hundar på kontoret är Nej Perk
Att hitta den perfekta Kennel Pet Boarding in Town
Symtom och behandling av värmeslag hos hundar
Skaffa en ben från Growling hundens mun med denna teknik
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
Tio av de mest heroiska hundar
Amerikansk Cashmere Goat – en Pet för 4-H eller Home Spinners
Tillhandahålla vatten för dina hästar under sommaren
Hundkamper & hur man kan förebygga eller stoppa dem

Leave a Reply