Varför din fågel Bites

Om din papegoja är en bitande fågel, kan hon försöker berätta för dig att backa. Vi måste komma ihåg först och främst att en papegoja är en fågel föras ut ur det vilda och det har själv bevarande instinkter. Det är inte en hund eller en katt som längtar ständig uppmärksamhet och petting och om din papegoja blir en bitande fågel, kan hon att säga tillräckligt med beröring redan.
Du bör också fråga dig själv vad är det som du tror gör henne till en bitande fågel? Ditt husdjur papegoja näbb är ett mångsidigt verktyg som de använder för många saker, inklusive kommunikation. Om allt du saknas efter dina bitande fågelkollisioner är några hårstrån, hon återvänder bara din beröring eller smaka din hud. En nyp eller nypa kan vara en varning men hon är inte nödvändigtvis ond. Om hon lämnar ett blåmärke eller en blödning laceration bakom, nu är hon en bitande fågel.
Ett sätt att förhindra den bitande fågeln syndrom är att förstå att ditt husdjur papegoja blir trött på att vara klappad hela tiden. Du som hennes ägare är också hennes beskyddare och du måste räkna ut hur mycket petting din fågel kan tolerera innan hon tar till att bli den bitande fågeln. När du har bestämt längden på hennes tålamod med dessa idiotiska människor, sätta stopp för den tillgivenhet innan det blir aggression. Låt den bitande fågeln ensam om hon är skrikande och bitande. Hon vill vara ifred.
Titta på bitande fågeln för kroppsspråk som signalerar tiden är slut. Papegojor gör ger förvarning innan chomping ner på intet ont anande hand som bryr sig om dem. Deras hållning och position deras fjädrar är bra varningstecken precis som en hund eller katt kommer att lägga upp sina öron när de ges upp. Den bitande fågeln vet inte att vi människor är ibland alltför täta för att plocka upp sina subtila signaler så att de gör det fullständigt klart att det är dags att lämna dem ifred.
Ibland problemet är att fågeln vill bolaget och inte vill gå tillbaka till buren. Om den bitande fågeln uppstår när du lägger tillbaka henne i buren, granska den metod du använder för att sätta henne i. Fastnar inte den bitande fågeln i buren bakåt. Papegojor, liksom människor, vill se vart de ska. Ge henne en favorit behandla så att gå tillbaka in i buren är en bra sak.
Var uppmärksam på ditt husdjur papegoja när hon förvandlas till en bitande fågel och lära sig att tolka hennes kroppsspråk. Du kommer både att uppskatta resultatet.

Allt om Seeing Eye Dogs: Hur de är utbildade
Produkt Utvärdering av Pedi-Paws från en hund tränare
Allt om rasen: Grand Danois
Pet Care i sommar
Hur man tar hand om en sköldpadda från Hermann s Art
Hur till Stopp Problem Barking
Bob Barker: Kom ner
Hur Rengör ditt terrarium på rätt sätt
Molly Faktablad
Portugisiska Water Dog – bästa valet för allergiker?
Black Creek

Leave a Reply