Värdiga Pet Tjänster: en begravning hemma för husdjur

Den senaste förlusten av min 10-åriga ledarhund ledde till en del svåra beslut. Att förlora husdjur är något som de flesta familjer och enskilda har att uthärda och ta itu med någon gång under hela sitt liv. Sättet ägare hanterar sin sorg och resterna av ditt älskade husdjur är några svåra beslut.
Personligen har jag förlorat flera husdjur som var mig kär genom åren av mitt liv, men min tjänst hund var mer av en vän / familjemedlem än jag insåg. På dagen för hennes bortgång var en underbar grupp människor som var närvarande för att hjälpa på vägen till mina slutliga beslut.
I Portland, Oregon ett företag som heter Värdigt Pet Services är tillgänglig för dem som gör dessa svåra beslut. Beläget vid 8976 SW Tualatin Sherwood Road i Tualatin, var Oregon där i min tid av behov. Det finns alternativ för disposition av ditt älskade husdjur / familjemedlem / vän. Dessa är mycket lika för ditt husdjur som de är för de människor som är i våra liv. Det finns många kyrkogårdar i Portland Metro och värdigt tjänster Pet kan bidra till att skaffa en sista viloplats för den älskade husdjur. Om en minnesgudstjänst är något du vill ha utfört för att markera bortgången av husdjur sedan Värdigt Pet Services har en plats och alla saker som behövs för denna typ av begravning.
Värdiga Pet Services kommer till veterinären kontor för att plocka upp den avlidne och även komma hem till dig om du väljer en mobil veterinär tjänst. Om du väljer privat kremering de kommer att utföra detta med största värdighet till familjerna älskade husdjur och efter slutförandet kommer att kontakta familjen för upphämtning av resterna. På kontoret i Värdigt Pet Services Det finns bokstavligen hundratals urnor, plakat, skrin och andra objekt minnesmärke att välja mellan till rimliga priser.
När Värdigt Pet Services plockade upp min Cricket service hund från veterinären ringde de och meddelade mig att hon hade kommit fram till sin anläggning. De låter mig också veta då de skulle ringa när hon var redo att plockas upp.
När jag kom till värdigt Pet Services kontor de presenterade mig med Cricket med stor respekt och tillät mig att titta på de olika behållare för sin sista viloplats. Jag valde en och med stor värdighet de placerade henne i urnan.
Jag lärde mig en sak under denna pärs som jag önskar att jag hade varit medveten om innan att behöva sätta min ledarhund att sova hos veterinären och det var att du kan ta ditt husdjur till Värdigt Pet Services för sin del av livet och det sker i ett rum som är precis som ett vardagsrum i ditt eget hem. Denna typ av inställning skulle ha varit underbart för min ledarhund – Behovet av att hålla henne lugn och bekväm och orädd var min högsta prioritet på den tiden. Detta är det enda jag inte visste och önskar jag hade informerats om innan att ha gjort de beslut att avsluta sitt liv när jag gjorde det.

Vad ska du leta efter i en Boarding Kennel?
Hur Groom en katt utan att repas
Pet Synska den moderna Dr Dolittle
Bör du få en mops?
Skaffa en ben från Growling hundens mun med denna teknik
De bästa Hundraser för ditt hushåll Pet
Muffins
Låt oss sätta Big Oil i konkurs
De skadliga effekterna av häst och hund Gambing i Arizona
Ridning Lektion: Tips för att hjälpa dig att lära och behålla fler
Produkt granskning: Wolfgang uttryck genom anpassad Saddlery

Leave a Reply