Vård av en Wild Baby Bird

Det är ofta tänkt att röra en baby fågel med mänskliga händer kommer att orsaka sina föräldrar att förkasta fågeln. Detta är dock bara en myt och är helt enkelt inte sant. Har du hittat en fågelunge i din trädgård eller i närheten och vet inte vad jag ska göra? Här är ett par enkla steg för att hjälpa dig att avgöra vad som är bäst för barnet fågel.
Det första du bör göra är att bestämma om barnet fågeln är skadad eller inte. Du ska kunna märka en skada direkt. Du kommer att märka blod eller kanske en bruten vinge eller fot. Med en så liten fågel, bör en skada vara enkel att upptäcka.
Om fågeln är skadad, ska den tas till din lokala djurlivet organisation. Om du är osäker på en vilda organisation i ditt område, kontakta din lokala humant samhälle eller en veterinär. De kommer att kunna ge dig telefonnummer till en lokal vilda organisation.
Om fågeln inte är skadad, se på honom och avgöra om han är unfeathered eller delvis befjädrade. Delvis befjädrade fåglar bör lämnas ensam. Ofta är de ur boet bara lärande repen. Troligtvis är mamma eller pappa runt någonstans vakar över den unga fågeln. Du kan hålla ett öga, och om du märker efter en tid att fågeln fortfarande ur boet, kan du ta fågeln inuti.
Om fågelunge är naken och fjäderlösa, kan du plocka upp det och sätt tillbaka i boet. Titta runt om du inte ser häckar i närområdet. Det är förmodligen i närheten, så ta en titt runt och se om du kan hitta den. Om du inte kan nå boet eller inte kan hitta den, placera fågeln i en liten låda med vävnad. Förvara den på en varm plats, och omedelbart kontakta din lokala djurlivet organisation.
Kom ihåg, är det olagligt att ha en vild fågel i din ägo. Kontakta en lokal vilda organisation omedelbart så att de kan ge fågeln ordentlig vård som den behöver. Under tiden matas inte eller vattna fågelunge om du har råd ordentligt genom en professionell för att göra det.
Vilda fåglar bör aldrig hållas och höjas med oss. Det ligger i deras intresse att alltid stanna hos sina föräldrar. Om möjligt försöker alltid hitta fågelboet och sätt tillbaka i den.

Silver Shark Faktablad
Saker som behövs innan att hämta hem en ny valp
Hälsovård för Cat Eyes
Hur man förbereder din hund att lära
Sunshine
Är en hund rätt för mig?
Symtom på urinblåsan Stenar i hundar
Är en Parakeet rätt för dig?
Going Green med husdjur
Hur hitta ett nytt hem för din hund
Hur man gör Natural Hundfoder

Leave a Reply