Våra Händer Rita en hälsosam Pet

Våra husdjur är också en del av vår familj. Vi vill alltid att de ska vara säker och skyddad. Vi vill inte heller de illamående och besökande veterinärer nästan mer än 3x per månad. Vi vill att de ska vara friska och vi vill att de ska njuta av livet till fullo. Vi har här några tips för att hjälpa ditt husdjur att upprätthålla en god hälsa. Läs vidare och har en hälsosam husdjur.
Balanserad kost.
Det är viktigt att vi ger dem mat av hög kvalitet. Deras kropp ska förses med alla de vitaminer och mineraler som de behöver för att vara friska, vi behöver inte mer än mata dem eller svälla upp dem känna att de ser bra ut är tung eller fet.
Regelbunden tandvård kontroller.
Dålig tandhälsa motsvarar dålig hälsa. Det har visat sig att dålig tandhälsa påverkar det övergripande organ system ditt husdjur så vi måste se till att vi ger dem en regelbunden tandvård check.
Träna.
Vi måste låta dem få en bra promenad eller springa. Detta kommer att möjliggöra en del av de onödiga fett som kan brännas och detta kommer också att öka flexibiliteten och uthållighet. Låta dem leka med sina leksaker är också en bra övning. Motion är både roligt och hälsosamt.
Flea förebyggande.
Den irriterande känslan av att ha en loppa kan betona ut dina husdjur kan därmed också leda till att göra dem sjuka. Det är viktigt att du gör ditt hus fri från loppor och dina husdjur. Det finns friska mixar eller schampo som kan ta bort loppor.
Regelbunden pälsvård.
Regelbunden rengöring av våra husdjur avlägsnar bakterier och få dem att känna frisk och lättare. Detta undanröjer också chanserna att få sjukdomar. Genom att tvätta dem, kan vi också en bra kropp check för eventuella sår eller smärta som gör dem att känna sig obekväma.
Regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.
Veterinärer kanske kan se symtom som en vanlig människa inte kan identifiera. Detta gör regelbundna besök till veterinärer behövs. Kompletta vaccinationer behövs också för dem att ha ett bra försvar för någon sjukdom.
Sällskapsdjur försäkring.
Vi är inte säkra på vad som kommer att hända i morgon med våra pet. Ett sällskapsdjur försäkring kan lindra oss från bekymmer ifall vår husdjur behöver en längre period av återhämtning med en veterinär med tanke på alla de mediciner och den professionella avgifter.
Kärlek och värme.
Testats och visat att kärleken håller alla levande. Tillfredsställa samhörighet behov våra husdjur gör dem glada och levande.
Vi kan ibland ignorera våra husdjur, men den färg som de lägger i våra liv är verkligen märkbar. Eftersom de tillhör oss, det är vårt ansvar att göra dem säkra och bevakade. Ansvaret för att ta hand om dem och göra dem friska kommer definitivt inte vara en börda för oss. Vi älskar våra husdjur och kärlek gör saker nästan utan ansträngning. Hur vi behandlar våra husdjur speglar hur vi behandlar människor som omger oss och det återspeglar också våra värderingar. En frisk husdjur innebär en sund ägare. Ha ett hälsosamt liv!

Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Hur potträna en valp
Rå Turkiet Friskare Katter
Hur man korrekt Justera hästtäcke & Försäkra Häst komfort
Katter och Tuna-Gul Fat sjukdom
Råttor – gör de bra husdjur?
Hamster sjukdomar: Hamster Wet Tail
Hur man korrekt träna kattungen
Styra hunden kopplad
Terapi Hund: Historia och syfte
Gåvor för hästvänner 2009 Edition

Leave a Reply