Var ska djuraffär Valpar ifrån?

Om du någonsin funderat på att köpa en valp från en djuraffär, inte. Många människor vet inte var majoriteten av valparna kommer från, och de vet inte om de företag de är stödjande genom att köpa en valp. Tyvärr flesta valpar som säljs på Djuraffärer kommer från Puppy Mills och Back Breeders Yard.
Valp fabriker
En valp kvarn är en avel anläggning som producerar kullar renrasiga valpar speciellt för vinst. Hundarna är vanligtvis undervikt, undernärda, sjuka och behandlas omänskligt.
Puppy Mills är vanligtvis fylld med ett stort antal hundar i bedrövliga förhållanden. Hundarna föds upp kontinuerligt genom hela sitt liv tills de är oförmögna att reproducera och bli värdelösa, då de sätts ur sin misär, övergiven, eller säljs till en annan kvarn, bara för att ersättas av en annan hund som kommer att fortsätta cykel. Sällan de vuxna hundarna lever ett liv utanför bruket. De flesta av de hundar lever sina liv i små gallerburar med flera andra hundar, ge dem bara tillräckligt med utrymme att sitta, vända, och lut ned obehagligt.
De hundar får mycket lite mänsklig kontakt och är under socialiserade. De är sällan behandlas för några medicinska problem, och är inte testade för genetiska och ärftliga defekter som kan föras vidare till sina valpar. De flesta av hundarna äter inte näringsriktiga måltider, och ibland inte äter flera dagar i sträck.
De människor som arbetar valp fabriker bryr sig inte om välbefinnande hundarna. Deras nummer ett bekymmer är vinst. Genom att köpa en valp från en djuraffär, du stödjer ytterligare valp fabriker och låta dem fortsätta sin obehagliga verksamhet.
Back Yard Uppfödare
Back Yard uppfödare är inte så illa som valp mal, men de är definitivt inte bättre. Back Yard Uppfödare ras för vinsten också, och ibland föda eftersom de vill ha en valp från sina egna hundar. Varken Anledningen är legit.
Liksom Puppy Mills, har Back Yard Uppfödare inte sina hundar testas för genetiska eller ärftliga defekter och deras hundar kan eller inte kan få vård. Back Yard Uppfödare har inte mycket kunskap om rasen, vilket resulterar i deras hundar är av dålig standard. Deras valpar erhåller inte rätt socialisering med andra djur, barn och människor i allmänhet, och oftast lämnas utanför i en penna tills de är gamla nog att säljas. Back Yard Uppfödare visar ingen oro om var deras valpar kommer att hamna, och kommer sannolikt att sälja en valp till någon som erbjuder dem tillräckligt med pengar, det är där Djuraffärer kommer in Djuraffärer kommer att erbjuda att köpa kullar renrasiga valpar från lokala uppfödare bakgård.
The Alternative
Om du planerar att köpa en valp, hitta en seriös uppfödare är din bästa insats. Välrenommerade uppfödare är ansvariga uppfödare som endast säljer kvalitet hundar och valpar. Alla deras hundar testas och grundligt undersökas av en veterinär. Deras hundar är väl socialiserade, älskade och vårdas i stor utsträckning.
Även om detta valp i fönstret kan tyckas oemotståndlig, att veta var den valp kommer ifrån, där hans föräldrar är och vad du kommer att stödja om du köper honom borde vara nog för dig att vägra.

Hur du håller din hund sval när resa
Hur du vet när din nymfparakiter behöver gå till veterinären
Ska du spay din kvinnliga hund?
Faran med Dog Munkorg
Top 3 tips för att hjälpa ditt husdjur hund Banta
Oxnard Dog Park
Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?
Hur ta hand om ditt husdjur marsvin
Vad vill du nu?
En hyllning till Oscar
Dog kattlådor för inomhus Potträning

Leave a Reply