Var man får tag Grön kattleksaker Online för mindre än $ 10

Going grönt betyder mer än att rädda miljön och att hitta alternativa källor som är förnyelsebara och miljövänliga. Vi kan alla göra vårt för att hjälpa till att rädda miljön, men visste du att din katt kan också hjälpa miljön också? Introducera dina fyrbenta vänner till gröna katt leksaker och låt dem delta i det roliga med en elegant urval av gröna kattleksaker på nätet att de kommer att hitta oemotståndlig. Här är var man kan hitta dem.
Eco Animal
Vid Econanimal kan du hitta ett stort utbud av överkomligt gröna kattleksaker från endast $ 5,95. Välj Teddy för Kitty katt leksak som görs med robust manchester och fyllda med ekologiskt odlade kattmynta som tål tuff lek eller fisk för katt leksak på $ 7,95, tillverkad av återvunnet material och USDA certifierad ekologisk kattmynta för extra lek och njutning.
Fyra tassarna LLC Endast
Fyra tassarna Endast LLC är en online butik som säljer miljövänliga kattleksaker som är säker på att behaga din katt. Miljövänlig Cat Teasers kostar bara $ 3,99 och är tillverkade av duk, garn och trä, som kommer att hålla din fyrbenta vän innehåll och ockuperade i timmar.
Petco
Om du letar efter en grön katt leksak och mellanmål allt i ett, och sedan prova Pawbreakers All Natural Catnip leksak för $ 2,99 på Petco online eller från din lokala Petco butik. Enligt Petco hemsida var över 80% av kunderna nöjda med sitt köp och vill rekommendera produkten till en vän. Många katter kommer att driva Pawbreakers Natural Catnip leksak runt som en fotboll och ta en tugga av det också, vilket gör detta ett roligt behandling för katter att njuta, samtidigt bevara miljön.
CatToys
Uppmuntra din katts jaktinstinkt som jagar efter Kong Naturals Straw boll med fjädrar. Det kostar $ 4,99 för denna gröna katt leksak och kommer att hålla din katt aktiv, vilket är ett bra incitament för en stillasittande katt att lyfta sig upp från sin säng för att få lite välbehövlig motion. Enligt CatToys, Kong leksaker är ekologiskt ansvarsfulla kattleksaker, som material och färgämnen kommer från förnybara källor.
Grön katt leksaker ska vara lätt, roligt och framför allt förnybar och miljövänlig. Kontrollera om ekologisk kattmynta, förnybara fibrer och återvunnet material för att säkerställa att du får vad du har betalat för när du handlar på nätet för gröna katt leksaker.

Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Tips för att välja rätt hund
Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta
Fergie Schnauzer
Mahogny och läder
Hur man kan stoppa en stressad Male katten från Sprutning
Sätt som du kan hjälpa din lokala djurhemmet
Populär Freshwater Tropical Fish: Mollies, Platys och svärdbärare
Chinchillor Gör Mjuka Fuzzy husdjur
Vad man ger en Kräkningar katt
Dog Training Schools i Metro Atlanta

Leave a Reply