Var kan adoptera en katt i Ann Arbor

Ensam? Har inte tid eller energi att gå en hund 4 gånger om dagen? Kanske du är en katt person! Nu är det tid på året då nya kattungar som behöver hem föds. Det finns gott om ställen att leta efter ditt nya husdjur här sommaren!
Craigslist
Den som är hip känner till alla detaljer i Craigslist. Du kan hitta en lägenhet, en hora, och även ditt nya husdjur på Ann Arbor portal! Den Ann Arbor Craigslist forum är alltid full av ny information om sällskapsdjur antagande. Den enda nackdelen att anta ett husdjur från den fria sekretessbelagda Lägg till webbplats är att din nya kisse kommer sannolikt anländer till dig utan att kastrerade som du bör ta hand om omedelbart.
Tidningen
Jag antog min katt, Mr Meow Meow, via den lokala tidningen. Det brukar några annonser varje vecka reklam för gratis kattungar. Det är oftast lägger till fullvuxen katter som på grund av någon omständighet behöver ett nytt hem. De flesta av dessa katter och kattungar kommer från gårdar. Jag skulle vilja föreslå detta för människor som inte vill spendera pengar att köpa en ny katt.
Lokalt Humane Society
Humane Society of Huron Valley, som serverar Washtenaw län, har alltid katter och kattungar för adoption. Antagande timmar för Humane Society är från 12:00 till 6:00 7-dagar i veckan. Du måste vara 21-år gammal att anta ett husdjur genom Humane Society. En adoption avgiften ingår kostnader för kastrering katt och de första vaccinationerna. Kostnaden för att anta en ny kattunge är $ 100, kostar två kattungar $ 150. Priset på en katt som är äldre än 7-månader är $ 55, är kostnaden för två katter över 7-månaders $ 85. Kostnaden för att anta en äldre katt, är en katt äldre än 8, $ 35. Humane Society ligger i Ann Arbor på 3100 Cherry Hill Rd. För mer information, besök deras hemsida på hshv.org

Akvariefiskar Avel Tips
Sex sätt att veta att du är redo för en valp och förbereda dig
Välja en sällskapsfåglar
Not Quite Tame ännu
Dog Parks i Bradenton, Florida
De främsta skälen Det är bra att vara en MMA Enthusiast Del 2 av 2
De underverk i Calico – vetenskapen till varför de ser ut som
K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare
DFW Spay dag i Dallas, TX
Katt Flea Medicinering hjälper till att förhindra Dermititis och hudinfektioner
Bäst av AC innehåll på Halloween för stora killar

Leave a Reply