Var kan Adoptera din nästa katt

Så, vill du adoptera en katt eller husdjur att vara din följeslagare i många år framöver och du hoppas att hitta den där speciella vän lokalt, här i norra centrala Texas. Först kan du välja att kolla in lokala Wise County Humane Society i Decatur, Texas, ligger på 104 East Pecan. Detta är ett bra ställe att börja eftersom du bara kan spara en hemlös husdjur liv. Människor är ofta avskräcks från att köpa sina husdjur från uppfödare, utan snarare känna ett speciellt band med sällskapsdjur som de känner att de har sparat. Många staden eller länet härbärgen kill skyddsrum, vilket innebär varje djur har en dödsdom. Du föredrar förmodligen att spara en husdjur liv snarare än att skapa dem genom att stödja uppfödare. Så kan du överväga dessa husdjur på dödscell när du är redo att hitta din perfekta husdjuret följeslagare. Kom ihåg det är ofta små adoption avgifter för att täcka sina kostnader.
Ett annat alternativ är att ringa veteranarian kontor nära dig för att se om de har något behov av bostäder. Bridgeport djursjukhus ligger i Bridgeport, Texas har ofta kattungar tillgängliga. Ibland erbjuda dem gratis. Så om det finns en veteranarian klinik mer lokal till dig då kalla dem och fråga om de känner till något gratis kattungar som kan vara tillgängliga. Ofta där är kork styrelser hängande i sina receptioner där människor Post Gratis valpar och kattungar. De kan även vara villiga att lägga in en “önskad” annons för dig.
Också ännu en stor möjlighet att hitta en lokal Räddningsverket. Detta gör att du rädda livet på en förskjuten husdjur om det var från en olycka, eller ägaren inte längre kunde hålla den av någon anledning. Många av dessa djur är redan kastrerad och uppdaterad om vaccin. Klicka här för en lista över räddar hela Texas. Andra online platser att söka är Petfinders som också erbjuder räddar tillgängliga lokalt i eller runt Wise län eller Decatur area Texas. Den populära Craigslist har också ett husdjur avdelning för fria och nästan gratis husdjur, valpar och kattungar. Animal Angels ligger i Jacksboro, Texas en mycket ackrediterad organisation och kan leda dig i rätt riktning för att hitta din perfekta kisse.
Andra djurhem i och runt norra centrala texas inkluderar Bowie Animal Shelter. Deras telefonnummer är 940.872.2275. Också prova Bridgeport Animal Shelter. Kontakta dem på 940-683-3430. Båda dessa organ bör ha flera katter och kattungar att välja på, men kalla dem innan du planerar ett besök.
Planerar att spendera en stor del av tiden med potential kattungen för att se om det är rätt match för dig. Vissa räddar och vindskydd prescreen sina djur för tillgänglighet för adoption, men andra kanske inte göra en grundlig undersökning.
Om allt annat misslyckas, bara plocka upp din lokala annonser och söka där.
Så om du tror att du kanske har svårt att hitta din valp eller kattunge lokalt, tänk om! Texas är stort men djurälskare föra alla närmare. Så med lite söka runt i ditt område du är säker på att hitta en mycket speciell husdjur.

C Så snart hästar huvudet är i rätt läge använda din vänstra ben till kö hästen att röra sig.
Pet Säkerhetstips: Låt inte Halloween Sätt en skräck i ditt husdjur
Mata din valp
DO: s och inte göra för föräldraskap din kisse
Grundläggande Dog Grooming Equipment
Var du kan köpa Fertile Chicken kläckägg
Hur bli av Hakmask i Valpar
Tropisk fisk som husdjur
Bekanta dig med St Bernard förföljer
Ditt husdjur kan hjälpa till att rädda ett liv, som en blodgivare
Vissa rättsmedel för infektioner i urinblåsan i Cats

Leave a Reply