Vanliga Bengal kattunge personlighetsdrag

En korsning mellan huskatter och små vildkatter, Bengals trotsa stereotyper:

Katter gillar inte vatten. Inte sant för Bengalen, som ofta hoppar i badkaret med sin ägare.
Katter sover mycket. Bengalen är aktiv och energisk många fler timmar på dagen än andra raser av inhemsk katt.
Katter lär inte lurar sätt hundarna gör. Bengalen lär ofta för att hämta en boll, gå på slutet av ett koppel, och spela Hide-och-söka.

Bengalen kattunge också kommer att överraska dig med sin energi, lekfullhet, kärlek, nyfikenhet och intelligens – bara några av de gemensamma drag som Bengal kattungar delar.
En vildkatt i familjen
Bengalen är en korsning mellan inhemska kattdjur och den asiatiska Leopard Cat, en liten vildkatt finns i Kina och Korea, och några östra önationer. Fyra generationer senare, är resultatet en vild sak spinner på soffan, en leopard sunning på fönsterbrädet, och en varelse som ser ut som om hon bara vandrade ut ur djupaste skogen för att hälsa du vid dörren.
Bengalen är mönstrade päls gör henne verkar vara en primal återgång av dagens huskatter. Hon är ungefär lika stor som hennes tama släktingar, men hennes vilda anor kommer genom i hennes marmorerade eller fläckig päls. I vissa av hennes ras, verkar pälsen att glittra med en metallisk substans.
Även om det är Bengal s utseende som fångar ögat, bengaliska kattungens personlighet ladorna lika mycket uppmärksamhet som hennes skönhet.
Pounce och spela
Full av kasta och spela, är Bengal kattunge mycket intelligent, kommer att kräva din uppmärksamhet, och kommer att underhålla dig med sina upptåg.
I Animal Planets kattras katalog betyg av egenskaper, får Bengalen en nio av nio för hennes aktivitetsnivå, lekfullhet och intelligens. Förutom att spela hämta och gå på promenader i koppel, åtnjuter Bengal ofta spel tug-of-war och jaga. Bengalen är sång, och om det inte få din uppmärksamhet, hon är sannolikt att ge dig ett huvud rumpa för bra åtgärd. Förutom att lära tricks frekvent undervisade till hundar, de flesta Bengals lära lätt att använda toaletten i stället för en kattlåda och några är till och med lära sig att hålla kurser katt agility.
Många människor som delar sina hem med Bengals kan inte tala om aktivitetsnivån av katterna utan att nämna de kattdjur “attraktion till vatten. Bengaler njuta fiske i akvarier, leka i sina vattenskålar och även stänk i pooler. Denna önskan om vatten kan gå tillbaka till sina asiatiska leopard katten anor, som djuret är känd för att ha varit en framgångsrik fiskare.
Purrfect bond
Bengalen behov av uppmärksamhet från hennes människor tjänar henne en åtta av nio på kattrasen katalogen rating av egenskaper, hennes kärlek mot sitt folk får hennes sju.
Bengaler är kända för klättring till den högsta punkten i huset och titta på alla verksamhet nedan. Nyfiken, måste de undersöka varje ljud, lukt och syn, och ofta följer sina ägare runt huset för att hålla ett öga på vad alla håller på med.
Så mycket kärlek som hon kan visa dig när din Bengal slår sig ner på natten, kommer hon ofta tar mer än sin beskärda del av sängen. Dessa katter är kända för att sträcka sina längsta längder i sömnen, sätta sina människor på sängen kant som Bengalen luxuriates i bekvämligheten av king-size madrass.

Testa dina kunskaper om myter Dog Training
Var man får tag Exotiska husdjur till salu
Gemensamma Stukningar hos hundar
Allt om rasen: Damchi
Hur du tränar utan koppel Tillförlitlighet
Hur kan ägg äta av Kycklingar förhindras eller stoppad
Guinea Pig: Är det husdjur för dig?
Min älskade hund Boomer
Något som vi bör känna till vår katt
Den Forest Lawn Pet Cemetery i St Louis säljs
Bronchoesophageal Fistula hos hundar

Leave a Reply