Valueheart hund hjärtmask medicin

Vad är Valueheart Hjärtmask Medicin för hundar.
Valueheart är ett generiskt hjärtmask medicin. Tillverkad i Australien under de senaste tio åren, är Valueheart nu tillgängligt över hela världen. Denna hjärtmaskförebyggande bygger på samma principer som den ledande märkesvaror hjärtmask piller, Heartgard för hundar.
Att vara en generisk husdjur medicin, innehåller Valueheart exakt samma aktiva substans som det ledande varumärket och med samma dos. Men att vara en generisk betyder att detta är ett mycket billigare alternativ för din hund hjärtmask medicin.
Hur fungerar Valueheart hund hjärtmask medicin Arbete?
Hellre än att försöka förhindra hjärtmaskar infektera ditt husdjur, fungerar Valueheart bakåt. Tanken är att dessa hjärtmask piller förstör larvstadiet hjärtmaskar innan de utgör något hot mot din hunds hälsa. Detta är en praktisk lösning för hjärtmaskförebyggande som eliminerar risken för bett av en smittad mygga är omöjligt. Men vi vet larver maskar allmänhet tar 5-6 månader att nå mognad. Det är först när parasiterna blir vuxna, samlas i hjärta och lungor att föda, att ditt husdjur hälsa sätts på spel.
Valueheart använder ivermektin, en beprövad antiparasitära läkemedel, för att säkert ta bort larvstadiet hjärtmaskar från ditt husdjur. Helst bör dessa hjärtmask piller användas varje månad under tider av mygga aktivitet. På användning är ivermektin absorberas i hundens blodomlopp. Sen förstör alla larver maskar som har ingåtts under de föregående 30 dagarna.
Ivermektin ingår i små doser, anpassade till att eliminera unga hjärtmaskar i Valueheart. Men om du inte använder dem på månadsbasis, kan de fortfarande att kunna eliminera ännu mer utvecklade parasiter. I tester, efter ett uppehåll på fyra månader, lyckades Valueheart fortfarande att eliminera alla hjärtmaskar, förutsatt att det har använts varje månad för det följande året.
Varför Välja Valueheart Hjärtmask piller?
Om din veterinär rekommenderar ivermektin baserade hjärtmask piller, kan du lyssna deras råd men spara cirka 40% genom att välja Valueheart snarare än varumärket din veterinär kommer sannolikt att beståndet (Heartgard).
Skyddet mot hjärtmask är identiska, oavsett om du använder varumärket eller Valuheart, men prislappen är mycket mer tilltalande. Samma regler gäller för detta och alla andra generiska husdjur medicin, som de gör på de märkesvaror versioner, så ditt husdjur säkerhet är inte på något sätt påverkas genom att välja att göra vissa besparingar.
Valueheart hjärtmask medicin för hundar kommer att förhindra parasiten att skada ditt husdjur, när de används på rätt sätt. Dessa hjärtmask piller är pålitliga och säkra att använda på alla raser från sex veckors ålder. Även avel tikar och hundar stud kan säkert få Valueheart hund hjärtmask medicin. I själva verket kanske frågan borde vara, varför skulle du välja att tillbringa mer på märkesprodukter?
För mer information om Valueheart eller köpa rabatt hund hjärtmask medicin besöka hjärtmaskar, hundar och katter hemsida.

Allergivänliga katter: Den ryska sibiriska skogen Katt
Hur du installerar och underhålla ett akvarium
The Joy of saltvattensakvarier
Hålla husdjur Säker
En hund är en Master
Profil för Palomino …Kanin!
Allt om att behandla kattloppor
Total höftledsplastik i Hörntänder
Liten Ras Hundfoder: Topp 5 Livsmedel för din lilla vän
Spara pengar genom att hålla din katt frisk
Hur du lär en coonhound till Hunt Coon

Leave a Reply