Valp Farming

Valp fabriker tillgodose en naiv och lättlurad marknad – människor vill ha den sötaste nya Korsning något, oavsett om det är Shih-tzu maltesiska, pugalier, oavsett den senaste måste ha sk rasen “är – de är korsningar eller bastarder, inte raser och människor blir sugs in betala nära topp dollar för dem! Om folk vill ha en hund som inte är en renrasig hund med papper, skulle det vara bättre att köpa en hund från ett djurskydd centrum och rädda ett liv, eller från en giveaway misstag kull kanske. Varje valp köps från en valp kvarn via en djuraffär, är mer dollar i fickan på en valp kvarn. Medan människor fortsätter att köpa dessa valpar, kommer de att fortsätta att spottas ut som korv från en korv fabrik. Är djuret Rights Group PETA göra något åt ​​dessa fruktansvärda platser? Eller är de för upptagna spendera sin tid fastnar i människor som avelsdjur etiskt.
Det finns alldeles för många djur i denna värld, och etiska hunduppfödare tänka länge och väl innan de parar sina hundar. Om du köper en renrasig valp från en kennel som visar eller konkurrerar med sina hundar, vet du att du köper från en kennel som vill avla de allra bästa beståndet de kan.
Etiska registrerade hunduppfödare ägna strikt uppmärksamhet åt etiska regler för hundens kropp som styr dem. Dessa etiska inkluderar punkter såsom inte avel en tik vid för låg ålder, och inte avel henne varje säsong. Det tar många månader för en tik att komma tillbaka in toppskick efter en kull valpar och etiska uppfödare kommer att följa de riktlinjer som anger en tik är inte uppfödda två säsonger i rad, vilket ger henne en välbehövlig paus. Ibland finns det starka skäl att föda en tik oftare, men uppfödaren måste förklara skälen till det styrande organet.
Varje valp är söt, och hundar är en älskad och behövde en del av vår värld, men tragedin av dessa valp fabriker är de uppmuntra människor att köpa en söt valp på impuls, utan tanke på hur de ska hantera valpen när den växer ut av söta scenen. Köpa från en registrerad hunduppfödare innebär tänka ditt köp, och åtog sig att en långsiktig relation mellan dig, valpen och dess uppfödare. Hunduppfödare som bryr gärna höra från deras “valp folk” och kommer att erbjuda råd och hjälp under hela hundens liv. Djuraffären där du köper din valp kommer inte bry sig lika mycket, och valp kvarn kommer inte heller, om du kan lära dig var din valp levererades i från alla fall!
Köp inte en hund från en plats om du inte vet var den kom ifrån, eller någonstans där inte kan uppfylla valpens mamma. Köp från en uppfödare som bryr sig om din valp för resten av sitt liv.

Extinct Hundraser: The Cordoba Fighting Dog
Hund lydnad utbildning Tips: inlärningspsykologi principer
Vilka vaccinationer behöver min hund egentligen?
Parson Russell Terrier ras hund Egenskaper
Hur man kan eliminera lukten av katt urin och Spray
Rida i västra North Carolina
Borta Ferret Crazy
Sällskapsfåglar – Köpa och underhålla en bur
Fördelar med Professionell Dog Training
Allt om rasen: liten grekisk Domestic Dog
Sju tips du måste veta innan träna din Chihuahua

Leave a Reply