Välja och Rengöring Gerbiler Cage

Gerbiler älskar att tugga. De måste göra sitt för att hålla sina ständigt växande tänder slitna. Om inte förvaras i sin bur, kommer de tugga möbler, mattor och även genom sladdar. Dessa sladdar kan electrocute dem, eller ens starta en brand. Detta är anledningen till att låta dina gerbiler springa fritt genom huset är en dålig idé.
Dessutom är det inte en bra idé att hålla dem i en plast eller trä bur. De kan tugga rakt igenom och strövar huset, vilket gör det svårt att hitta och fånga dem.
De bästa valen för en gerbil bur skulle vara ett glas bur eller akvarium, eller en tråd bur.
Wire burar är lätta att rengöra och lätt att bära, men också orsakar mer oreda. Sängkläder och utsäde kan falla genom gallret och strö runt utsidan av buren. Detta gör att du ständigt rengöra och sopa runt dem. Om du väljer en tråd bur, kommer du vill välja en med små mellanrum mellan staplarna så att dina gerbiler inte kan smyga ut. Och om staplarna blir böjda öppen bredare, kunde gerbiler försöka fly, eller om du föder kan små barn faller ut genom luckorna.
Glas tankar, som akvarier (fisketankar), gör visa dina gerbiler roligare, eftersom det är klart sidor. Spädbarn och strö kan inte pressa igenom denna typ. Men när gerbiler hoppar, de tenderar att hoppa högt. Om du väljer denna bur måste du lägga en tråd mesh locket på toppen som ett lock. Detta kommer också mycket luft att komma in i buren och att hindra dem från att hoppa ut. Bara se till att hålla locket säkert och hålla andra djur och barn från att komma in i tanken. (Som med alla bur du väljer)
Det finns många burar med olika funktioner och tillbehör till din lokala djuraffärer. Bara leta efter de som specifikt säger gerbil eller litet djur direkt på lådan. Eller om du är osäker, fråga någon som arbetar där för det bästa alternativet.
Håll buren ute i det fria så de får mycket uppmärksamhet. Du vill inte sätta dem på en plats som du kan glömma dem. Också att se till att de är säkra från andra husdjur och barn. Låt inte bur i direkt solljus, i en kall garage eller källare, över ett element, nära en tänd eldstad, eller någonstans som kan bli för varmt eller för kallt. Tänk, gillar gerbiler inte kalla och dragiga områden. Försiktig om du lägger den på golvet, och är inte i en position där det kan slås över eller sparkade.
RENGÖRING AV gerbil CAGE
Du kommer att vilja rengöra buren varannan vecka eller mer, beroende på hur många gerbiler upptar samma bur. Eller så kan du lukta inne, om det stinker, kommer den att behöva ändras.
För att rengöra buren och tillbehör, se till att använda mild tvål. Skrubba allt, även hörnen och på sidorna, bidrar detta till att få djuret luktar ut. Efter skrubbning det rena, måste det sköljas väl och torkas fullständigt. Om det fortfarande är våt när du fyller på strö, det ska suga upp vattnet och få det att lukta och vara blöt.
Kull (sängkläder) måste placeras på botten av buren. En mängd strö finns att välja på vid varje djuraffären. Det bästa valet jag har hittat hittills är träflis. Dessa flis ger ditt husdjur inte bara något bekvämt för dem att lägga på, men också mycket att tugga på. De fila ner sina tänder och tugga marker tills det är damm, de är inte förstöra sängkläder, det är bara naturligt för dem att tugga på. Det är säkert och de njuta av det.
När du rengör buren behöver du en annan plats för att hålla dina gerbiler. Några förslag är en annan bur, ett litet djur övning boll, en resa hem, eller någon säker plats att de inte kan fly från.
Gerbiler sällan stinker, om buren går för länge utan att rengöras ordentligt eller för många gerbiler upptar buren, men om lukten blir ett problem, kontakta din djuraffär. Fråga dem vad gerbil säker produkt som du kan använda för att hjälpa till att kontrollera detta problem.
Gerbiler göra stor sällskapsdjur, de är mycket sociala, kul att leka med, lätt att ta hand om, och ett utmärkt val för alla att lära sig ansvar och behöver en enkel husdjur att börja med.

Tropisk fisk för ditt saltvattensakvarium
Återuppliva din fågel med HLR
Steg för steg guide att anta en katt
Hur du håller din hund sval när resa
Katt Mind Control
Bästa Guard Hundraser
3 Halloween Tips för hundägare
Har du den dummaste hund?
10 Bästa Miniature Hundraser
Den Basenji Ras: En översikt
Hur mycket är en hane Calico Cat Worth?

Leave a Reply