Välja en sällskapsfåglar

Välja en sällskapsfåglar är mycket annorlunda jämfört med shopping för kläder. Orsaken är att det kräver en hel del engagemang för att se till att denna varelse får all den kärlek och omsorg som den behöver så överväga ett par saker när du väljer att gå till djuraffären.
Fåglar finns i alla storlekar. Det finns stora länder och det finns små. Kom bara ihåg, att ju större de är, desto större också åtagandet att hålla den. Större fåglar är högre och stökigare så om du inte är upp för det, bättre hålla sig till ett litet eller medelstort fågel.
Vissa fåglar kan komma ut ur buren medan det finns de som alltid ska låsas in. Två distinkta exempel på fåglar som bäst illustrerar detta är den afrikanska Grey och Kanarieöarna. Även om du inte kan få någon av de två, är en del av att välja en fågel baserat på deras beteende och temperament.
En annan sak du bör veta om fåglar är att vissa av dessa kan kvittra, sjunga och även prata. Medan vissa av dessa är bullriga det finns andra som bara pratar ibland.
Sällskapsfåglar har specialkost. Medan vissa äter pellets, det finns andra som kräver frukt, nektar och pollen. Om du inte gör något att spendera lite mer för att mata dina fåglar, då det inte kommer vara ett problem i att välja en fågel med sådana behov.
Bortsett från särskilda dieter, fråga dig själv vill du ha ett husdjur fågel som kräver mycket uppmärksamhet eller en som är lite underhåll? Människor som är alltför upptagen med arbete och andra ansvarsområden bör få en som är lätt att ta hand om annars är det ingen idé att köpa en.
När du går ut letar efter ett husdjur fågel, ge viss hänsyn till var du köper den. Medan de flesta kommer att välja att gå till en djuraffär, kan du också hitta en genom att prata med en uppfödare eller från privatpersoner. Oavsett var du får det, ta reda på om den som säljer den kan försäkra er om att anläggningen är fri från smittsamma sjukdomar som fågelinfluensa och andra infektioner?
Den största frågan som du måste tänka på när man väljer ett husdjur fågel är hur mycket du är villig att spendera för det. Att köpa en sällskapsfåglar är en sak men det finns andra saker du måste investera i som deras bur, mat och veterinärvård.
Innan du köper den sällskapsfåglar, har den kontrolleras av en veterinär eftersom de vet bättre när det gäller hälsa dessa varelser. Om det är okej med ägaren, betala dem först med en daterad Post KOLLA för nästa dag så vad som än händer, kan du fatta ett beslut om att inte få det.
Som ni ser, det finns många faktorer som du måste tänka på när du bestämmer dig för att få ett husdjur fågel. När du har listat ut den rätta, kommer du njuta säkert ha det runt.
För att säkerställa att det är hälsosamt hela tiden bör sällskapsfåglar du bestämmer dig för att få inte bara matas även ägnas viss uppmärksamhet eftersom detta kan vara en mycket mat vän.
Så ta dig tid för att göra en del forskning innan du väljer en från djuraffären. Med rätt information, du kommer inte ångra att köpa denna sällskapsfåglar på stundens ingivelse.

Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters
Tips för Intermediate hästtränare
Citron Tetra Faktablad
Varför jag inte ta min hund att arbeta
Hur man beter sig i en Dog Park
Cat Kuriosa: Är de farliga för din katt hälsa?
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund
Kattägare: Hur du hanterar din katts Fur
Din sökning kan ge din förlorade Pet Home
Going Green med husdjur
Hur du håller din hund säkert, varm och torr på vintern

Leave a Reply