Välja en Pet Cemetery i Grand Rapids, Michigan

Ingen behöver berätta för dig att när du förlorar ett husdjur, kan det vara förödande. Under årens lopp har jag haft många husdjur dör och varje död har drabbat mig ganska hårt. Husdjur blivit en del av våra familjer och liv och är där med oss ​​genom goda tider och dåliga.
Bortsett från den känslomässiga smärta som vi känner när ett husdjur dör, vi tyvärr tvungna att tänka på våra husdjur “begravningar. Förr i tiden skulle många människor begrava bara sina husdjur i deras bakgård, att veta att de alltid kommer att vara nära. Dock skulle med människor som flyttar oftare nuförtiden och populariteten av bostadsrätter-många som inte har några varv-många människor gör klokt i att överväga ett husdjur kyrkogård.
Pet kyrkogårdar har många fördelar. Ofta ger kremering och begravning tjänster de erbjuder kunderna att välja en professionell grav markör eller gravsten, och viktigast av allt, erbjuder sinnesro som kommer med att veta ditt husdjur grav alltid kommer att vara tillgänglig.
Här i Grand Rapids, Michigan, djurägare har tre lokala val för sällskapsdjur kyrkogårdar: Noaks Pet Cemetery & Pet Crematory (2727 Orange Ave SE / Grand Rapids, MI 49546 / Telefon: 616-949-1390) – Noas Pet Cemetery & Pet Crematory har funnits sedan 1978 och det är en stor begravningsplats för husdjur. Kyrkogården har vacker utsikt, inklusive en slående cremorial trädgård. Dessutom erbjuder Noas Pet Cemetery ett komplett utbud av tjänster inklusive plocka upp ditt husdjur från ditt hem eller veterinär, kremering, begravning (antingen i en kista eller en naturlig begravning utan kista), ceremonier begravningsplatser och ett komplett sortiment av urnor och allvarliga beslutsfattare.
Sleepy Hollow Pet Cemetery & Crematory (2755 64. St SW / Byron Center, MI 49315 / Telefon: 616-538-6050) – Den Sleepy Hollow Pet Cemetery ligger strax söder om Grand Rapids i Bryon Center. Kyrkogården erbjuder ett komplett sortiment av tjänster inklusive kremeringar (privata, halvprivata och kommunala kremeringar är alla erbjuds), begravningsväsen, allvarliga markörer, gravstenar och urnor. Kyrkogården erbjuder en mängd olika begravningsplatser paket som tar del av stressen att besluta begravning arrangemang för ditt husdjur. Dessutom erbjuder kyrkogården också kremering tjänster för hästar.
Oak Haven Pet Crematory och kyrkogården (10.950 Northland Dr NE Rockford, MI 49341 / Telefon: 616-866-2295) – Ligger en kort bilresa norr om Grand Rapids, Oak Haven Pet Crematory och kyrkogård är ett sällskapsdjur kyrkogård som har funnits i över 20 år. Oak Haven hämtar ditt husdjur från din veterinär eller ditt hem och returnera dem till dig efter att de har kremerats. Om du föredrar att ditt husdjur bli begravd i ett husdjur kyrkogård, de erbjuder ett brett utbud av begravning alternativ. Dessutom erbjuder de konkurrenskraftiga priser för sina tjänster och lovar att uppfylla eller slå någon konkurrent pris.

Att hitta en förlorad Pet
Möt den irländska setter
Tips om hur att observera och erkänna fåglar
Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
Easter Egg Hunt
Sanningen bakom vad du verkligen mata dina husdjur
Vänd din katts bita och sprätta in spinnakatter
SPCA av CT Pet Antagande: en stor händelse, men inte gjort bra
Använda ljus att underhålla dina Bored Housecat
Dog Training Schools i Daytona Beach, Florida
Ode till Fido

Leave a Reply