Välja en frågesport Dog Breed: Att välja rätt hund rasen för din livsstil, för din familj

Mata in välja en frågesport hundras i Google återvänder Hund välja Quiz Välj rätt ras för dig och din familj med hjälp från Iams, som bästa sponsras av två sponsrade länkar. Den andra sponsrad länk är också från en hund livsmedelsföretag, Eukanuba och läser Välj Ras, Använd Eukanuba s ras väljaren verktyg. Få information om över 300 raser.
De tio resultat på första sidan i 32.000-plus som inte sponsrade länkar är alla punkter: även en annan hund livsmedelsföretag i 10: e positionen (Purina), Discovery Channel Animal Planet, del två i en artikel med titeln Att välja en hund, från bellaonline och en bloggare inträde på att välja hundras frågesport.
Varför alla detaljer om vem som är på första sidan i en Google-sökning för att välja en frågesport Dog Breed? Precis som titeln på denna artikel antyder, med de första fyra resultat, plus en av de sponsrade resultaten, vi kommer att begränsa vilka av hundras frågesporter för att undvika, om någon, och rekommenderar vilken av de fem resultat har ( relativt) bäst väljer en hund frågesport. På så sätt behöver du inte slösa tid vada genom hunden frågesporter, åtminstone de första fyra och den övre sponsrade länken, eftersom de kommer redan winnowed åt dig. Dessutom citerade en snabb överblick över var och en välja en hund frågesport kan vara till hjälp.
-Hej. Vissa människor gör en hel del räkna innan de fick en hund. Dessutom, att få en hund är oftast en gång varje-decennium eller mer typ av beslut. Massor av saker förändras för personer över ett decennium. I stället för att välja en hund för sig själv, kan någon måste nu välja en hundras för sin familj, eller välj en hund för en annan livsstil än hur livet brukade levas.
Välja en frågesport Dog Breed: Att välja rätt hund rasen för din livsstil, för din familj
Snabbt, här är resultatet och varför hundras frågesporter rankas som de är här: Obs! # 1 position representerar det bästa av de fem Välj Dog Quiz citerade och # 5 representerar minst gynnsamma.
1) Iams: tryckta instruktioner för att ta testet och de kriterier frågorna är för små, en kriterier kategori, titta hund, är helt mistitled, men antalet frågor, bland annat kvaliteten på dem, gör ett riktigt bra jobb med att förfina detaljer för att matcha en hund till en ägare. Det finns även en något överraskande fråga: hur mycket utbildning du planerar att ge hunden. Platsen och det sätt frågesporter sätts upp är trevligt och verkligen effektiv.
2) Dogbreed Infocenter: bedrövligt otillräcklig mängd frågor till frågesporten frågade och kvalitet frågor är i högsta grad saknas, men å andra sidan är super personliga berättelser ges för rasen val och stora bilder på raser, även flera bilder per ras. Ändå medan personliga berättelser och vittnesmål bifogas varje hundras är bra, även bra, det är bara inte så bra som en stor massa frågor som gör ett jobb att matcha en hund och ägare. Även klicka på länken till bilder och beskrivningar av hund raser tar dig bort från testet och öppnar ett nytt fönster (PC-användare). Återigen dock ge plats krediten för att göra det enkelt att e-posta dina resultat. Lägga (affiliate) länkar till böcker för varje ras är en riktig fin touch också.
3) Välj Smart: en intressant prioritering skala du skjuter för att indikera prioritet för varje givet svar till frågesporten frågan. Precis som Dogbreed Info Center resultaten av testet tar dig till en sida där ytterligare länkar om varje hundras kan klickas. Den information länk och (affiliate) bok länk tar dig bort från testet. Skillnaden är dock att bilderna inte är nära lika bra som på Dogbreed Info Center. Frågorna var ganska raffinering. En något förvånande objektet dreglande, och om du vill undvika en hund som dreglar.
4) Animal Planet: är frågesporter smart introducerades med ett stycke eller så rör ämnet för frågan. Det är bra gjort, men det bara inte tillräckligt frågor för att verkligen måla en detaljerad bild för någon som verkligen vill ge så många detaljer som möjligt mot att välja en hund.
5) Doggie Återförsäljare: totalt frågor till frågesporten-åtta-vilket är OK om du inte känner behov av att besvara en massa frågor, men låt oss vara verkligt: ​​den som söker efter en välja en hund frågesport i första hand är mer än sannolikt OK med att besvara ett antal frågor, så du kan lika gärna bli så raffinerad som möjligt med frågorna.
Välja en frågesport Dog Breed: Att välja rätt hund rasen för din livsstil, för din familj (Slutsats)
Nästan överlägset, Iams ‘Välj en hund Quiz överträffar de andra fyra välja en hund frågesporter. Den # 2 och # 3 betyg var nästan slänga upp. I själva verket kan det gå åt båda hållen: en av dem har de bättre bilder och personliga berättelser men saknas i frågesport frågor medan den andra har en mycket bättre uppsättning frågesport frågor men dålig bilder kvalitet. Doggie återförsäljare visar sig vara mer doggie återförsäljare än anständigt hjälp med att välja en ras för din livsstil eller välja en hund för din familj. Medan något bra, totalt sett är Animal Planet ganska nedslående att hjälpa med att välja en frågesport hundras.

Några riktigt förbryllande husdjur
Tips för Vårda din katt
Threading Teknik bort oönskat hår, skapar perfekta ögonbryn
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Tips för Vårda din hund
Vad du ska mata din katt att upprätthålla sunda blodsocker och en frisk katt
Historien om Dalmation som en brand hund
Farliga livsmedel för katter och hundar
Cinco de Mayo
Degloving Skador i djur

Leave a Reply