Välja det perfekta namnet för din hund

Ibland namnge lurviga nya tillägg till en familj kan beskatta. De gamla standbys, Max, Rex, Maggie och Lady kan passa vissa hundar bara bra, men andra hundar behöver en mer kreativ namn. När det gäller att namnge den nya hunden, det finns flera olika idéer för att få din kreativa safter flödar.
Topp tio namn
För hanhundar, de tio namnen i tur och ordning är: Max, Jake, Buddy, Bailey, Sam, Rocky, Buster, Casey, Cody och Duke. För kvinnor är de tio bästa: Maggie, Molly, Lady, Sadie, Lucy, Daisy, ingefära, Abby, Sasha och Sandy.
Plocka ett namn i topp tio ger ditt husdjur ett starkt hund namn som passar de flesta raser och familjer. För de mer äventyrliga, är dock en topp tio hund namn alldeles för genomsnittet.
Filmiska namn
Ofta är några av de bästa hund namn kommer från dina egna intressen. Film karaktär namn är populära. Är du ett fan av äventyr? Prova Indy för Indiana Jones eller Neo efter huvudpersonen i The Matrix. Science fiction och fantasy har några bra hund namn också. Sagan om Ringen ger oss Frodo, Bilbo, och Pippin. Star Wars är en full av stora hund namn från Wookie till Leia till Wicket. Trekkies kan älska en hund som heter Sulu, Worf och Uhura.
Familjer med små barn kan inte gå fel med Disney tecken namn. Några stora val kan vara Figaro, Aurora, koppar, Belle, Jasmine, Simba, Nala, Esmerelda eller Kenai.
Dina favoritsaker
Utöver filmer, många nya hundägare ser till sport siffror för en bra hund namn. Babe och Mickey är favoriter till baseball fans. Fotbollsfans kan betrakta sitt lag maskot. Colt, Raven, Buc och Raider göra allt utmärkt val.
Vad sägs om att ta en lång titt på dina fritidsintressen? Ett passande namn för hund en poet kan vara Sonnet. En trummis kan tänka att namnge hennes hund Tama efter ett populärt märke av trumset. Campare och andra typer outdoorsy kanske tror namn som Aspen, varg, björn eller floden är lämpliga för sina hundar.
Har barnen ge den en go
Om du precis har kommit hem med en familjehund, kan det vara roligt för barnen att komma med namn. Sannolikt kommer de att tänka på sin favorit tv tecken eller skådespelare först. Du kan sluta med en Dora eller Diego eller en Hannah eller Zac.
Om du har en liten prinsessa av en flicka, kan du komma med Barbie eller Tutu. Lite fotboll stjärna kan ge dig Beckham. En liten pojke kan vända sig till sina favoritleksaker och vill namnge hunden Tonka eller Joe.
Titta dig omkring
Finns det en tidning om på soffbordet? Sök igenom för namn som sticker ut. Dessa dagar har hund namn gått långt utöver Daisy och Spot. Många hundar har mänskliga namn. Fick en stor roman på Nattduksbord? Vem är din favorit karaktär? Finns det en inramad konstverk på väggen? Prova konstnärens eller efternamn. Är du kär i din bil? Mustang, camry och Chevy skulle alla göra lämpliga val.
Dog namngivning webbplatser
Fortfarande fast? Det finns gott om hund namngivning hemsidor på nätet som kan kasta hundratals hund namn på ditt sätt. hund-names.us har en generator hund namn som är mycket roligt att leka med. Det finns kategorier att välja mellan som historiskt, tillgivna och plats namn att välja mellan. En snabb sökning kan hitta dig namn som cashewnötter, Adonis, Sparkle, Moxie eller Inca.
Använd en sökmotor som Google och sök hund namn. Se vilka typer av webbplatser som du kan hitta som kan medföra ett genidrag.

Ett namn för din nya husdjur att växa till
Det tog lite tid, men du hittade det perfekta namnet för din hund. Du ser in i hans ögon och vet inte om du ser en Bruiser. Om du verkligen älskar namnet, gå för det. En hund kommer att växa till vilket namn du väljer. I det fall som du bara inte kan se din nya mastiff som en Twinkles, gå med tarmen. Gå tillbaka till namnet spelet. Kom ihåg, bör välja en hund namn vara roligt och din hund bör helst utgöra det namn du ger honom. Grattis till ditt nya husdjur och hennes utmärkta namn!

Mops Dog Encefalit Fakta
Camping med ditt husdjur: Walking en balansgång
Fakta om Lunnefåglar
Skydda Husdjur: Halloween Pet Safety Tips
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Chug Hundar
Vinterförvaring ditt husdjur
En guide till ditt första husdjur Mus
3 av de farligaste husdjur för barn
Skällande hundar: Hur att stoppa dem och varför man inte ska lämna sina hundar utanför för timmar utan tillsyn
10 mest tillgiven hund raser

Leave a Reply