Väl hand om Sharks Bostäder Sand

Sand hajar, som finns över hela Atlanten, anses vara den vanligaste typen av hajar. De anses som den mest ängslig typen bland hajarter och är oftast mindre i storlek än andra hajar. De flyttar också ganska långsamt. På grund av sin mindre storlek, människor antar oftast att de är den perfekta typen av fisk till hus i ett hem akvarium. Men detta är faktiskt fel! Dessa varelser kan växa till en genomsnittlig längd på cirka fem meter och i själva verket kan väga upp till tre hundred pounds. Uppenbarligen är denna storlek för stor för att hålla i ett hem akvarium. Som en följd av denna missuppfattning har befolkningen i dessa hajar minskat under senare år, vilket gör dem en del av den hotade arter listan. Därför är ett försök att lämna dessa varelser så tanklös idé, om du inte är fullt medveten om dessa varelser vårdbehov.
Bland de hajarter, sand hajar anpassar störst i fångenskap miljö. De är bäst inrymt i offentliga stödda statliga akvarier eftersom dessa anläggningar bättre kan ge för tankar som är tillräckligt stora för att rymma dessa hajar. Dessa varelser kan hållas tillsammans med andra fiskar, men passande försiktighet bör iakttas. De bör matas 3-4 gånger i veckan eller så kommer de att livnära sig på sina tank kompisar. Deras tankar bör också vara tillräckligt rymliga för att underlätta hajar “cruising naturen.
Ett mycket bättre alternativ för hem akvarium skulle vara havskatt hajar. Även märkt hajar, de är praktiskt taget mycket mindre. Men måste man ändå ge en rymlig område för dessa varelser, eftersom de fortfarande har som en haj cruising naturen. En stor sak att tänka på att höja dessa varelser är användningen bräckt vatten – blandning av salt och sött vatten, för att efterlikna deras naturliga miljö tillstånd.
Uppgradera dina filter och värmare, samt att ge ordentlig belysning rekommenderas starkt för att bättre hjälpa dessa varelser anpassning. Hajar princip har samma behov som de andra havsdjur, kan det vara fysiskt eller behov av säkerhet. Den mest grundläggande sak att tänka på att ta hand om dessa djur eller andra varelser i allmänhet, är att så mycket som möjligt förse dem med en miljö som liknar den i deras naturliga livsmiljöer.
Dessa varelser kan behöva intrikata vård men nöjet att se dem i din tank är utan tvekan ovärderlig.

Saker att tänka på om Pet antagen
Skyll inte på mig
PetSmart Dog utbildningar
Hur kunde ni
Saker att veta om Hamstrar
En hyllning till Oscar
Marsvin som husdjur
Bästa Inomhus Hundraser
Katt Märkning Hur hjälpa till att kontrollera din katt Märkning problem
Del tre: Hur du lär din papegoja att sluta bita
Hemlagad Dog Treat Recept är bättre för din hund

Leave a Reply