Vad vi missförstår Om Taxidermy

Taxidermy har alltid varit lite av en udda metoder för mig. Ändå kan jag förstå det. Medan personligen skulle jag inte engagera sig i praktiken, tror jag att konservering är lite av en konstform. I själva verket är vad en konservator gör verkligen bevara ett ögonblick i deras minne och gör det konkret för alla andra att se. Vissa kanske tycker att det obehagligt, och de är verkligen tillåtet att, men sedan igen, vissa människor tycker vissa konstverk läskigt också. Ändå gör det dem inte mindre ett konstverk. Mot bakgrund av detta kan uppstoppning ta på de aspekter av båda är obehagligt och vara ett sätt för någon att memorialize deras stora fångst eller fyrbenta vän beroende på individen.
Jag känner att konservering är ett sätt för vissa individer att uttrycka kärlek och hängivenhet som de hade för vissa djur under livet, ett sätt att ta ett minne de har och visa det på ett konkret sätt. Det är en markör om du kommer. När de tittar på deras monterade huvudet av en hjort eller deras uppstoppade katt, tas de tillbaka till en tid då dessa djur levde. Det konservator får återuppleva det ögonblick då de var med sina husdjur, eller få uppleva rusa igen för att skjuta rådjur. Detta liknar de känslor konstverk är avsedda att framkalla dem som ser dem. Precis som med konst, är uppstoppning tänkt att framkalla en upplevelse, spela ut ett minne, och slutligen konservator förmodligen inte gör någon åtskillnad mellan en vägg och alla andra konstverk.
Med tanke på att ljuset ser jag inte hur konservering verkligen kan, verkligen betraktas läskigt. Jag skulle mer koppla det till begreppet konstigt själv. Det är dock möjligt att den enskilde konservator skjuter en läskig känsla när de ordnar och samla djur för att bevara i sitt vardagsrum, och i så fall skulle jag avstå att det verkligen skulle vara läskigt. Det är vibe som konservator siktar på men och vara säker på att detta inte är avsikten flesta konservatorer är ute efter.
Jag vill också nämna att de flesta av oss inte känner samma creepiness när vi går för att titta på våra nära och döda när de dör. De flesta av oss känner skyldig att uppleva hur de ser ut när de har dött, om än bara för ett par dagar efter sin död. Jämför detta, om man så vill, till konservator. Den enda skillnaden vi verkligen ser är plats och tid. Nu vet jag de flesta av oss skulle känna sig lite mer än bara obehagligt om vi bevarat en död älskad av vår eldstad, men idén är i sig detsamma. Vi vill bränna hur de såg ut i vårt minne. Vi vill inte glömma dem. Detsamma gäller för den konservator. De vill inte att glömma vad betydde så mycket för dem. Med nära och kära, vi har bilder. Detsamma håller inte sant hela tiden för våra husdjur och absolut inte för våra stora fångster. Konservering, på det sättet, är helt enkelt ett annat sätt att memorialize och hedra de döda för oss.
På en sista anmärkning, personligen tror jag att konservering är ett djärvt och ofta missförstådda praxis. Jag tror inte att vi ska skakas av den. Några av oss har svårt att släppa taget och gå vidare. Medan konservering kan tyckas som en flykt från verkligheten på det här sättet, tror jag faktiskt att det är tvärtom. Den konservator tar sitt sista steget med detta djur, och därmed är släppa och gå vidare. Det är konservator sätt att säga adjö till den tidpunkt som för alltid kommer att leva vidare i deras hjärtan.

Nedgången av änglar
De Boss Hundar
Produkt Utvärdering av Pedi-Paws från en hund tränare
Så att välja rätt hund för din livsstil
Uppgifter som krävs för rida Bridleless
Hund Love Poem
Den Bobolink Mejeri i Vernon, New Jersey
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Adoptera en katt i Waco, Texas
Diagnostisera Parvo virus i din valp
Inbrott en hund

Leave a Reply