Vad orsakar tugga hos hundar?

Vi vill upptäcka vad som orsakar hundar att tugga. Vad kommer att vara de saker som vi måste göra när incidenter som detta händer hemma. Tugga eller gnagande är en normal djur sätt speciellt för hundar. Håll din hund i sina rätta ställen för att de inte squash dina egenskaper som inredning, dina skor, stoppade leksaker och andra apparater. Jag hade en gång upplevt med en illa disciplinerade hund som krossade ett stort hål i hans hundkoja som han fick chansen att fly från huset. Inte bara det, åt min hund även min stationära mus och många andra fjärrkontroller.
Vi, som djurälskare, måste instruera oss om varför våra valpar tugga och squash våra ägodelar. Valpar agerar precis som de är mänskliga bebisar. När de börjar FÅ TÄNDER, de tenderar att känna obehag om processen för barnsjukdomar och för att hålla tillbaka känslan av obehag, börjar de leta efter saker och sätta dem in munnen och tugga det. Till skillnad från hundar som är helt odlas, ofta de gnaga saker varje gång de känner utsliten eller besviken av deras herres frånvaro. Valpar lockas att tugga saker när de spelar eller varje gång de hittar nåt läckra och aptitretande medan för vuxna hundar, är att tugga helt enkelt inte en bra vana för dem.
Vi kommer att prata om de kritiska beteenden som är den primära grunden för hundar “vana att tugga.
Först sker processen barnsjukdomar i ett tidigt skede av din hunds utveckling. Det finns vissa samtida geler som kan sättas på mänskliga barnens tandkött för att undertrycka smärta som orsakas av tandsprickning. Det finns tider som veterinärer rekommenderar att använda topikal gel för valpar som genomgår tänder. Vi bör överväga detta faktum eftersom barnsjukdomar skede bland valpar är tillfällig. Du kan lämna valpar leksaker av gummi eller plast avsedd för barnsjukdomar valpar. Du kan ge dem isbitar eller tvätta trasa som intrasslad och kylda i kylaren. Duken används för att lugna valp obehag känsla på grund av barnsjukdomar och har visat sig vara en lämplig strategi för små och unga hundar. Vi kan också välja att du använder fryst bagel för en barnsjukdomar valp. På så sätt hunden förstår vad som händer för honom och vad tillhör inte honom.
För det andra är det lämpligt att inte spela tuff med dina hundar eftersom så unga som 8 veckor, valpar redan har spetsiga tänder. De har benägenhet att nypa när du spelar runt. Du bör inte uppmuntra dina valpar att träna bitande. Detta är det vanliga sättet att hund kommunikation.
För det tredje är det bäst att följa dina hundar för att uppmuntra dem att inte känna sig trött och uttråkad. När din hund lämnas ensamma, kan de känna ointresserade som leder dem att tugga dina egenskaper. Men ha i åtanke att beteendet hos hundar är inte olikt. Det finns vissa som blir avslappnad och sömnig efter en promenad medan andra får mer hyperaktiva. En bra metod för detta beteende skillnader är att ta en fritid promenad med ditt husdjur och sedan ta lite rimlig tid tillsammans med ditt husdjur. Denna bindningsprocess kommer att stärka din relation med ditt husdjur. Istället för att ge dem hårda material att tugga, kan du gett dem pizza eller andra ätbara material.
Fjärde steget är rädsla. Hundar känner rädd för t.ex. åska eller när de ser någon som går utanför. Rädsla är en följd av den territoriella nervositet. Du kan befalla ditt husdjur att lugna ner för att stoppa onödiga skyddande beteende ditt husdjur. En bra manifestation i denna process är att sitta ner med din hund medan du kopplar, ger din hund och dig själv ett andrum.
Femte beteende är energinivån på ditt husdjur. Hundar tuggar samtidigt ha roligt. Det innebär att ditt husdjur kräver mer utbildning för att bli av med dessa skadliga attityder. Förutsatt att hundar har olika energinivåer, finns det ett behov av intensiv träning och grundliga program för motion. Ett exempel på en intensiv utbildning är strukturerad fritid plan som innehåller spel som hoppar eller hämta, gillar stanna kommando uttalanden ner.
Vissa hundar är födda att vara uppmärksamhet arbetssökande. Detta är den sjätte beteende. De behöver extra omsorg från sina herrar. Hundar “woof och skrika, stjäla, gnager och ströva runt bara för att fånga deras ägarens uppmärksamhet. Ägare har att ignorera detta negativa beteende sina husdjur eftersom detta kommer att driva dem från idén att tugga dina saker.
Slutligen konstaterar hund allt som han ser som läcker. När ett objekt verkar vara läckra att en hund, det känns som att tugga det. Den mest effektiva metoden för denna typ av beteende är att sätta undan dessa objekt som lockade dem. Det hindrar dem från att äta eller bita egenskaper.
När du pet är i god form, övningar och spelar regelbundet, är tugga inte ett bekymmer för dig. Om ärendet uppstår att din hund känner någon form av obehag, kommer frusna bagels avslutar ditt husdjur önskan att gnaga.

Cheetah: Det snabbaste djur i världen är en utrotningshotad art
Produkt granskning: Python Ingen Spill Rengör och Fill
Vad du bör veta om ditt husdjur ara
Hamilton Pet Meadow i Hamilton, New Jersey
Allergivänliga katter: Den ryska sibiriska skogen Katt
De bästa Dog Training Produkter
Möt Famous Clydesdales
Varför är min hund så törstig?
Fördelar med Professionell Dog Training – 10 skäl till varför din hund behöver det
Tandvård för hundar
Förbereda Driftwood att dekorera ditt akvarium

Leave a Reply