Vad man ska mata ditt husdjur kanin

Du har en kanin, grattis! Om du har haft andra husdjur eller för närvarande har andra husdjur, kan du bli förvirrad om vad man ska mata ditt husdjur. Katter och hundar är ganska enkelt när det gäller vad man ska mata dem. Det är inte fallet med kaniner. Anledningen är att kaniner har mycket komplexa tarmsystem. Även kaniner är oförmögna att kräkas. Om de matas fel, kan det orsaka stora problem och till och med död. Säkerställa hälsa och livslängd ditt husdjur genom att mata honom eller henne på rätt sätt.
En standard kanin kost bör innehålla: hö, grönsaker och en begränsad mängd frukt och pellets. Kaniner behöver hö i sin kost. Det är inte valfritt. Timotej hö är rätt typ för att mata dem. Alfalfahö bör undvikas eller ges till vuxna kaniner i mycket små doser endast. Det är mycket hög i protein och kalorier. Se till att din kanin har ständig tillgång till färskt Timothy hö. Det ger fibern behövs för att förhindra hår bollar och fetma.
Grönsaker bör utgör majoriteten av en kanin kost. Det ger den näring och vatten som de behöver. Men alla grönsaker som inte skapade lika! De bästa är mörkt gröna bladgrönsaker som romansallad och maskrosblad. Att ge en mängd olika grönsaker är mycket viktigt också. Min kanin gillar också broccoli och ruccola också. Spenat och morötter bör båda ges med måtta. Tvärtemot vad många tror, ​​morötter är verkligen inte bra för kaniner. De bör ses som dessert för din kanin.
Din kanin kommer att njuta äta frukt, men det bör ges sparsamt. Vissa frukter att mata din kanin inkluderar jordgubbar, äpplen, bananer, blåbär, melon och päron. Du kommer att se din kanin blir väldigt glad när du ger dem godsaker! Kom bara ihåg att de inte är nödvändiga för hälsan hos ditt husdjur kanin. Att inte störa din kanin ömtåliga tarmkanalen, se till att ge en ny mat åt gången.
Pellets är en del av en kanin kost, men de är bara ett komplement till grönsakerna. När du handlar för pellets, se till att välja Timothy varumärke av pellets. Bli inte styras av billigare varumärken. Många av dessa billigare märken är fyllda med hög kalori fyllmedel som kan vara skadliga för din kanin. Ge en liten mängd pellets till kanin två gånger per dag. En bra regel att följa är att ge ¼ kopp per kilo kroppsvikt.
Site Titel – Petco

Tandvård Tips för katter
Saker jag lärt mig från att ha en hund
Breaking Bad Cat vanor innan de får ut av Hand
Hjälp husdjur överleva den ekonomiska krisen: 10 saker du kan göra
Bör du få en mops?
Dikter av min hund Vänner
Anatomin av Cat Eye
Hundarnas Flu: Ny hund Flu i över överfulla djurhem
Användbara tips för uppfödning av kycklingar
Go Orange för djur på fredag
Roliga dikter: Den osynliga OS – Vinnaren tar allt

Leave a Reply