Vad man ger en Kräkningar katt

Var och en av oss som har haft sällskap av en katt i huset har känt smärtan av att titta på din katt kräks ovanliga globs på golvet. Du vill veta vad du ska ge en kräkning katt. För att hjälpa din katt komma förbi kräkningar, finns det några ätbara föremål som du kan prova. Notera att om kräkningar fortsätter ständigt över en dag eller varar mer än en dag, hitta din veterinär så fort som möjligt eftersom din katt är sjuk.
Det första jag kan berätta om vad man ska ge ett kräkningar katt är pepparmintste. Detta är en gammal traditionell metod för lugnande magar och fungerar så länge det inte finns någon intern sjukdom som cancer eller allvarliga magen virus. Du vill ge din katt en matsked varmt pepparmintste. Ge inte varmt te, låt den svalna tills du kan röra den med spetsen på ett finger. Använd en liten skål för att mata din katt te.
Om din katt vägrar att äta efter kräkningar eller kan inte hålla någon mat nere, vill du se till att din katt håller hydratiserade. Vatten bör vara i god tillgång. Tvinga inte katten, men om du märker att din katt inte dricker vatten eller är kräkningar som backup, byta till isbitar. Om du använder isbitar, placera en liten mängd i en skål och handen mata dem till din katt varje kvart. Din katt slickar is kommer stanna hydrerade tills du får dem till veterinären.
Annan vätska som du kan tänka på är en unflavored Pedialyte. Ja, barnens grejer. Pedialyte kan hjälpa ersätta elektrolyter som din katt förlorar från uttorkning när katten är sjuk. Använd denna sparsamt, ger det till din katt med en pipett. Ge dem två Droppers full varje tio minuter under en två timmars period, så 12 doser i två timmar. Mata den till dem långsamt eftersom de kan spy här tillbaka upp liksom. Om du inte har den kommersiella utbud hemma kan du göra din egen. Blanda två kannor vatten med en tesked stöd soda, en tesked salt och syv matskedar socker. Koka blandningen och lös det helt låt den svalna.
Om din katt verkar förlora energi efter kräkningar, kan du ge en snabb energikick med pannkaka sockerlag. Du kommer inte att mata din katt pannkaka sockerlag, du lägger en klick av det på fingret och försiktigt gnugga den på din katts tandkött. Det kommer att bli svårt, och du kommer att behöva exponera tandköttet att göra detta eftersom din katt inte kommer att kännas som att öppna munnen.
Vad du inte ge en kräkning katt är mat av något slag. Ta bort matskålen och inte mata din katt i ca 12 timmar. Detta gör magen att bosätta sig igen. Ge patienten vatten eller Pedialyte eller pannkaka sirap men ingen mat. Efter att ha väntat en dag olja försök fisk eller solrosolja i en liten mängd på en tallrik. Detta kommer att hjälpa päls magen, och låter dig testa för att se om din katt är upp till äta igen. Om de tar det väl, flytta upp till en intetsägande kokt kost. Koka upp små mängder av kokt kyckling, fisk eller vanligt ris. Använd inte krydda, inte ens salt. Låt din katt äter vad de vill. Gör detta i ca två dagar, och sedan under nästa vecka sakta ersätta det med sin normala kost.

Vilka är fördelarna med att anta en katt?
Hålla Kitty Utanför Köksbänken
Sparky
Biverkningar av prednison hos hundar
Rat: Är det rätt husdjur för dig?
Hur ta hand om din häst under vintern
Pet Säkerhetstips: Låt inte Halloween Sätt en skräck i ditt husdjur
Bästa Stora ras hund Sängar: att hitta den perfekta Dog Bed
Allt om rasen: Chihuahua
10 Top Dog Training Supplies
Tips för att anta en äldre Golden Retriever

Leave a Reply