Vad irriterar dig mest om din granne är husdjur?

De säger husdjur är en källa till lugn och kan lägga år till ditt liv, tack vare deras hälsofördelar, väl inte så många människor som lever i ett antal länder runt om i världen.
Forskning som bedrivs i Storbritannien visar att en femtedel av människor har fallit ut med sina grannar efter ett argument om deras katt eller hund. Det innebär mer än fyra miljoner hushåll i de brittiska öarna finner sin grannes husdjur en källa till irritation. Denna enkät som granskade 3.000 villaägare, som utförs av Esure, avslöjar 37 procent av människor har hållits vaken på natten på grund av skällande av grannens hund.
Totalt sex procent av hushållen uppger att de har rapporterat den irriterande husdjur att brottsbekämpning efter fruktar för sin familjs säkerhet. Och undersökningen visar att elva procent av hundar har fått skulden för tugga växter, leksaker och prydnadsföremål trädgård.
Men hundar är inte de enda felande husdjur, eftersom katter kan också orsaka en mängd problem för villaägare. En tredjedel av människor säger att de har återvänt hem för att hitta närmaste katt sover lyckligt i deras hus, efter att få in genom deras katt flik eller öppet fönster. Kattdjur är också skyldiga att gräva upp nio procent av trädgårdar, bara för att gå på toaletten.
En överraskande faktum är att en av tio människor har haft ett gräl med sina grannar över Trespassing husdjur. Och tolv procent av människor blir galna när grannens katt ger döda djur i deras hem eller trädgård som “gåvor”.
Det kan tyckas konstigt också, till icke-djurägare, men nio procent av villaägare erkänna att de är i slutet av sin tjuder, och funderar på att flytta för att undkomma grannens husdjur. En drastisk åtgärd du kanske tror, ​​men om du är en pet-ägare, eller innan du gör ett beslut att bli en djurägaren, måste du överväga de känslor av dina grannar.
Undersökningen visade också att den övre irritationen är skällande hundar, följt av katter eller hundar påväxt i trädgården. På nummer tre på listan är katter eller hundar ylande på natten, och fjärde på listan är aggressiva hundar i grannskapet. Katter slåss är en annan källa till irritation följt av dålig lukt av smutsiga husdjur. På nummer sju på listan gnäller katter, följt av våra feline vänner föra döda djur i huset eller trädgården. Människor citerar också intrång katter och hundar som en källa till irritation och det är på nummer nio, följt av skador på egendom på nummer tio.

Det bästa sättet att pott träna hundar
Hur ta hand om ditt husdjur Leopard Gecko
Skillnader och likheter mellan Ducks, svanar och gäss
Hundarnas parvovirus: en hälsorisk för Valpar
Till min underbara JaJa
Orsak och behandling av Flea allergier hos katter
Frugal Pet Care: Hur kan vi minska ditt husdjur Care Kostnader
Styra Loppor
Är pottan Patch rätt för din hund?
Katt Flea Life Cycle
Pet Guide: Old Danish Pointing Dog

Leave a Reply