Vad finns olika typer av terrier hundar?

Om du letar efter ett tillägg till din familj, skulle en terrier hund vara ett idealiskt val. Det finns många skäl till varför en terrier anses vara en bra husdjur och familjemedlem.
Terrier ursprungligen fötts upp för jakt. Under de senaste decennierna har dock de förvandlats till perfekt husdjur som kan erbjuda dig företagets rätt hemma. De får inte vara mycket keliga eller super intelligenta, men de är pålitliga och bra välskötta.
Det finns olika typer av terrier hundar närvarande, något du måste hålla i åtanke om du planerar att behålla en som husdjur. Låt oss lära oss mer om de olika typerna av terrier hundar i detalj.
1) Soft Coated Wheaten Terrier – Dessa terrier är inte särskilt aggressiv, men kan inte betraktas som skygg heller. De är intelligenta, lyder kommandona troget och är mycket mottagliga för lydnadsträning. De är alltid alert, stadig, säker och har en stadig läggning.
2) Parson Russell Terrier – Dessa terrier har en busig läggning. Därför formell lydnadsträning är nödvändig för att kontrollera sin lekfulla karaktär. De är också smart, tillgiven, fet och oberoende. Personer med aktiv livsstil kommer att hitta en Parson russel terrier vara ett utmärkt komplement till sina hem.
3) Norwich Terriers – Dessa terrier är mindre och inte alltför krävande. De är tillgivna, orädd och de har ett lyckligt personlighet och aktiv disposition. För människor som söker en inte alltför krävande husdjur, Norwich terrier är ett idealiskt val.
4) Norfolk Terrier – Norfolk terrier är väldigt likt Norwich terrier förutom att de har veck i sina öron. Likt sina Norwich bröder, de är orädda, glad, alert och alltid redo för olika typer av aktiviteter.
5) Kerry Blue Terriers – Kerry Blue terrier härleda sitt namn från sin blåaktig päls. Pälsen är oftast svart när dessa terrier är små men som valpen växer upp, visar det blåaktig. Dessa terriers kan överleva i mycket krävande förhållanden, så att de blir utmärkta vakthundar. Därför är de idealiska för gården förhållanden.
6) Wire Fox Terrier – är Wire Fox terrier kända för sin snabbhet och uthållighet kapacitet. De är alltid alert och mycket snabb i sina rörelser. Dessa terrier kräver formell lydnadsträning och en hälsosam dos av daglig motion.
7) Smooth Fox Terrier – Smooth Fox Terrier är livliga hundar som kan bo lyckligt i alla typer av miljöer. De är intelligenta, vilket gör utbilda dem mycket enkelt. De är tillgivna som visar stor tillgivenhet mot sin ägare.
Oavsett vilken typ av husdjur du söker kommer du att hitta en lämplig ett i en terrier hund.

Hur huset träna en hund
Min söta Snow Dog
Reptil Cage Belysning
Hur ta hand om dina hundar på sommaren
Bästa Fem kattgodis för dina Kitties
Not Quite Tame ännu
Var du kan köpa Fertile Chicken kläckägg
Några fördelar och nackdelar med att äga Miniature Hundraser
Plocka ut en valp
Att anta ett nytt husdjur från ett härbärge
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter

Leave a Reply