Vad du ska göra när ditt barn ber för en häst

Vad göra när ditt barn ber för en häst – Med ägda hästar för vissa 35 år, har jag hört min andelen barn av vänner och familjemedlemmar säger jag vill ha en häst.
Min första reaktion, som är en livslång häst älskare, är stor! Jag har alltid trott hästar att vara en stor aktivitet för barnen – särskilt i att lära dem ansvar att äga ett djur och det förtroende det kan ge att hantera dem och eventuellt visas i 4-H och häst visar.
Men i min spiel av fördelarna med häst ägande, är jag också snabb att berätta föräldrarna att hästen sak kan vara en övergående fantasi, och på grund av den stora investeringen inblandade i att äga och vårda en häst, att det finns flera saker som de bör göra först, innan faktiskt köpa en häst.
Inte alla kommer att göra vad min pappa gjorde mot mig för att se till att min Jag vill ha en häst var inte bara en fas. Att leva på en gård och en gård som tidigare hade boskap, kunde jag inte förstå varför en ponny inte under granen när jag var fem och hade bett om en häst. Från ålder 5-8 Jag torterade mina föräldrar så mycket som möjligt genom att peka ut varje häst vi passerade under körning på vägen. Jag tog det så långt som att ens påpeka moln på himlen som jag tyckte såg gillar hästar. Jag bar också ut fem stick hästar loping oändligt runt uppfart.
Med åtta års ålder hade jag läst alla hästar bok mer än en gång i biblioteket på min grundskola, och kunde identifiera varje del av hästen på en anatomi diagram. Jag toted runt kopior av västerländska Horseman medan andra tjejer jag åldrar läste Teen Beat och Nancy Drew mysterier.
Mina föräldrar inskrivna slut mig i 4-H Horse Project, som du kan ta även om du inte äger en häst. Medan inblandade i hästen projekt som år gjorde jag hästen laget frågesport skål, vilket bidrog till att göra mig en vandrande bibliotek av information, och avslutade en bärbar häst vetenskap för våren prestation och rättvis.
Året därpå min pappa köpte 200 rostiga staketstolpar på en gård auktion. Han berättade att när jag hade dem alla stålborstas och målade med ett lager Rusteolium, och sedan med ett lager grön färg, skulle han leta efter en häst för mig. Jag arbetade på dem varje eftermiddag efter skolan för de kommande två månaderna. Och när de äntligen var färdiga mina föräldrar fick mig min första häst, ett nio-årig Quarter Horse sto som heter träblåsinstrument stolthet.
Här är mina förslag när du barn säger jag vill ha en häst:
Utbilda ditt barn på häst ägande och 4-H är en av de bästa sätten att ge en grund för häst ägande. Både lokala och statliga aktiviteter för barn inkluderar lokala klubbar, landsting mässor och tävlingar staten. Kontakta din 4-H-programmet Ungdom för mer information.
Det finns många nationella häst tidskrifter och många regionala publikationer ägnas åt hästar och häst ägande. Gå till americanhorsepubs.org / (American Horse Publikationer och klicka på medlemsregister) för att hitta häst publikationer. Young Rider Magazine är en god nationell tidskrift ägnas åt hästar och häst relaterade ämnen för barn och tonåringar.
Böcker och webbplatser ägnas åt hästar och häst ägande är också en stor källa till information. Kolla in de föräldrar Guide till Ridning av Jessica Jahiel, Young Rider Guide för en häst eller ponny av Leslie Ward, och lära sig att rida av Toni Webber. Och gå till allabouthorses, hästen Lovers Corral vid angelfire/tx2/kidshorses/index3 och ultimatehorsesite /.

Här är några sätt att exponera ditt barn till hästar innan du köper en:
Registrera dig för ridlektioner: Lektioner börjar runt $ 25 och genomsnitt ca $ 35 för en timmes grupp lektion. Privatlektioner är högre, liksom lektioner som fokuserar på en specifik ridning disciplin som dressyr eller hoppning. Ta reda på vad som ingår i lektionen – gör att barnet bara rida eller är de lära sig att brudgummen och please hästen upp? De flesta instruktörer kräver att barn har lämpliga skor (en känga med en häl), långa byxor och en hjälm. Vissa stall har hjälmar för tillgängliga för användning.
Skicka dem till en sommar ridläger: Nästan varje samhälle har minst en eller två ridanläggningar som erbjuder veckolånga sommar ridläger eller program.
Volontär på området terapeutiska ridning program: Volontärer ofta brudgummen hästar och fungerar som sidan vandrare för terapeutiska ryttare.
Gå till häst visar och hästdjur Expos, landsting mässor: Alla dessa händelser är bra sätt att observera hästar och se olika raser och ridning discipliner.
Hyra eller dela en häst innan du köper en. Det finns många möjligheter att hyra en häst eller att dela en häst med en annan ryttare i ett leasingavtal. Detta ger möjlighet att prova en häst innan du köper den. Leasing innehåller vanligtvis att leasetagaren betalar för hästen månatliga styrelse och smed och veterinärvård.

Allt om rasen: Prazsky Krysarik
Jakthundar föds upp för jakt
Bästa Hundraser för familjer: Retrievers, Collies och mer
Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre
My Dog Sadie
En anläggning för ditt barns första husdjur?
Populär Freshwater Tropical Fish: Mollies, Platys och svärdbärare
Akvarium Giants: vilka fiskar få enorma?
Frågor att ställa när man köper en häst
Nödvändig utrustning för en sötvattensakvarium
Vägledning för rengöring din hunds öron

Leave a Reply