Vad är syftet med Skunk?

Har du någonsin suttit ner med en kopp kaffe och begrundade syftet med skunk?
Varför skapade Gud skunk?
Vissa kommer att säga skunk eller någon levande varelse, behöver inte ett syfte. En skunk har all rätt att leva, att fortplanta till stinka. Jag instämmer helhjärtat. Den skunk har all rätt att stötta jorden med sin söta lilla svarta och vita kropp och fluffig svans.
Men att vara nyfikna som jag är, jag ville veta specifikt om en skunk tjänar ett syfte på jorden som har några djupare mening … en anledning att göra mig aldrig så tacksam för sin existens och kanske kasta även några tårar i sorg när jag passerar den med så väg döda. Därför kände jag att det bara min plikt att dela med dig, det någonsin så intellektuella, nyfiken och kanske också nyfikna läsare, att om skunk tjänar ett syfte på denna planet.
Först av allt, i min jakt, upptäckte jag att skunk finns bara i Nordamerika sträcker sig från Kanada till centrala Mexiko. Wow, kan ni tänka er det! Sydamerika är helt berövas den ökända lukten oss Northern amerikaner har vuxit till kärlek eller hat. Jag har en kär vän som svär för mig att varje gång hon luktar skunk, det gör hennes hungriga. Vi bor i Texas och jag kan försäkra er att vi är vana vid Skunkar.
Jag också nöjet att meddela att om det inte finns någon annan orsak till en skunk att gå jorden, kan jag försäkra er, hans matvanor gör det väl värt bestående hans lukter. Han äter saker som hjälper till att hålla Amerika vacker och säker. Han kommer även äta svarta änkan och andra farliga insekter som tillbakadragna, om än bruna enstöring spindel som jag har haft nöjet att möta och som du kan se hela min berättelse om att bli biten på Bum av en brun enstöring här. Dessa darling critters försköna också Amerika genom att äta löv och vi vet alla vad en huvudvärk det är att kratta upp löv än, om du hade ett paket skunkar kan de hålla din trädgård ren för dig och om du inte gillar droppe i företaget, dess en win-win-situation.
En intressant sak som jag har lärt mig om skunkar är att de inte har ett oändligt utbud av stinkande lukt att spraya. De kan bara bära en leverans att spraya 5 eller 6 gånger och sedan tar dem en hel 10 dagar att göra en ny sats. På grund av hennes fruktansvärda lukt, hon har bara en allvarlig rovdjur och det är berguv och endast på grund av att berguv har en mycket dålig, om inte faktiskt icke existerande luktsinne.
Jag hoppas att du har haft denna sammanställning av skunkar och att du accepterar att de inte förtjänar att stinka upp vårt utrymme eftersom de håller Amerika vackra genom att äta löv och annat grund av bland annat bär och de har också äter gnagare och spindlar.

Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
De främsta skälen Det är bra att vara en MMA Enthusiast Del 2 av 2
Ett bra sätt att gå en hund
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Tips för befriending en Stray Cat
Kostnaderna för att äga en hund
Hur Groom en hund med en lång päls
Häst Stall Rengöring: Halm, sågspån, hyvelspån och pellets
Allt om rasen: Kinesiska Chongqing Dog
Att handskas med aggressiv hund beteende
Är en hund rätt för mig?

Leave a Reply