Vad är din katt säger till dig?

Inte många människor tror det, men katter är smarta. De vet vad de vill ha. De kommer att låta dig veta av tonen i deras mjau vad de vill. Nyligen jag förlorade min katt som levde till 19-år gammal. Hon var mer än en katt till min man och mig. Hon var vårt barn. Min dotter var 15 när hon fick henne som kattunge ute i regnet överges. Hon förde henne hem och vi blev kär i henne. Vi tog henne till veterinären för en kontroll och hade sin fasta. Min make var inte en katt älskare på något sätt när han växte upp med hundar som husdjur. Men han tog till Murphy (min dotter kallade henne) som om det var hans barn. Hon älskade honom tillbaka. Hon skulle hälsa på honom vid dörren och älskar honom. Hon skulle umgås med honom. När vi såg henne växa och bli en del av vår familj började vi se hur smart hon var.
Murphy kände 150 ord och jag gör det här. Min man och jag gick över de ord hon kände och det var åtminstone det. Hon hatade oss att gå iväg på en resa. Hon skulle vara arg på oss när vi kom tillbaka. Jag har bilder att visa från den. Vi skulle avsluta vår roll (före digitalkameror) av bilder på henne när vi kom tillbaka. Hon hade alltid en smutsig titt på hennes ansikte. Men det var inte på långa när hon visste att vi var hemma och vistas.
Några gånger att min man och jag hade en uppvärmd argument höjde våra röster, hon uppenbarligen var besväras av det. Hon skulle få mellan oss och släppte ut denna HÖGT MEOW. Vi skulle sluta. Det gjorde faktiskt oss att skratta och vårt argument var över. Hon fick oss att inse vad vi gjorde. Hon ville att vi skulle sluta!
Hon var en söt katt. Till skillnad och ojämförlig till någon annan jag har känt. Jag hade ögonkirurgi när hon var ca 2. Jag kom hem med mitt öga förband upp och lagt i sängen. Nästa sak jag visste att hon om bredvid mig och hon lade sin tass på min kind. Som för att säga att jag skulle bli bra. Ibland hon inte behövde mjau att låta oss veta att hon brydde sig. Se gav Murphy kärlek tillbaka också.
När barnbarn kom vi aldrig behövt oroa hon är runt dem. Om de kunde komma nära henne satte hon bara upp det. Det tog inte lång tid för henne att hålla henne avstånd så att hon inte skulle få dras på och plockas upp av nacken som barnen skulle göra. Murphy lade aldrig en skråma på någon.
Murphy hatade hennes resor till veterinären. Om hon såg transportören komma ut att hon skulle springa och gömma sig. Vi lärde inte att sätta det i syn på henne när vi var tvungna att ta henne till veterinären. Det var inte veterinären hon inte gillar, det var bilresan. Hon tyckte inte om resan. Hon skulle ge oss den mest patetiska och högt mjau under vägen till veterinären. Så vi skulle prata med henne och sätta fingret genom bäraren till sällskapsdjur henne. Hon gjorde bara det på vägen till veterinären och på vägen hem var hon tyst. Hon kunde inte vänta med att komma hem. Hon var smart nog att veta att hon var på väg dit.
Murphy kunde tala till oss med ögonen. Hon skulle ge oss ett visst utseende och vi skulle räkna ut vad de menade. Vanligtvis skulle hon komma över och sitta framför dig och stirrar när hon ville att hennes kakor som var hennes kattgodis. Hon skulle ge oss ser för att vilja gå ut på bakgården. Hon älskade att gå ut och lägga i gräset eller vid dammen och titta på fisken. Men hon lämnade aldrig gården. Naturligtvis skulle vi ta henne i när det blev mörkt. Roligt som det låter, tänkte hon ut hur man öppnar den skjutbara skärmen dörren när hon var mindre än ett år gammal. Hon skulle öppna den bara tillräckligt för henne att komma ut. Jag ville bara att hon av kunde lära sig att stänga det också.
Det finns så många historier om Murphy som jag håller i mitt hjärta. Jag gråter när jag tänker på henne. Men hon hade ett bra hem med oss ​​och vi hade ett bra hem med henne. Vi såg Murphy gå från en övergiven kattunge till en gammal dam katt. Hon var älskad och bortskämd. Vi var älskad och bortskämd av henne. Under hennes sista månaderna med oss, hon blev tunnare och knappast skulle äta. Vi tog henne till veterinären och vi fick reda på att hon hade en klump i magen och det var cancer. Det bröt våra hjärtan. Ingen av oss kunde nakna smärtan av att förlora henne. Inte heller kunde vi födde smärtan av hennes lidande. Vi visste vad vi hade att göra och Murphy visste det också. Det var så svårt att låta henne gå. Lidande var inte ett alternativ vi skulle välja för henne. Vi hade henne begravdes på Pet Cemetery nära oss. Vi saknar henne och alltid kommer. Vi gick igenom bilder på henne, plockade ut våra favoriter och hade dem blåst upp och så kunde vi rama dem. Det hjälpte sorgeprocessen för oss.
Murphy kunde prata med oss ​​genom sina meows att hon gav ut liksom ser hon skulle ge. Hon var en ängel katt. Jag kommer aldrig att glömma henne. Hon kommer aldrig att glömmas. Hon kommer alltid att hålla en plats i mitt hjärta.

Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Film Primer: Couples Retreat
Har My Puppy Parvo?
Spjälor i Hästar
Viktiga Avancerade Horse Training Tips
Nationella Dog Day Poem för din fyrbenta vän
Hur man gör vänner med en reserverad katt!
Använda ljus att underhålla dina Bored Housecat
Fågel näbb Hälsa
Giant Chinchilla Rabbit Profil
Bäst av AC innehåll på Halloween för stora killar

Leave a Reply