Utbildning själv att träna din hund

Vi vill alla väl välskötta barn. Detsamma gäller för de lurviga familjemedlemmar. Det är viktigt att se till att de är väl välskötta och lyda så att du kan ta ut dem offentligt och inte oroa dig för vad de ska göra. Det finns alltid utbildningar för att ta din hund till men det finns också en på en utbildning som kan göras hemma med hjälp av en DVD-skiva. Följande DVD-skivor är användbara för att hjälpa träna din hund.
Interaktiv Puppy Training börjar på rätt lön har Canine beteendevetare Shannon Holstein
Denna video är utmärkt för första föräldrar gången valp. I denna DVD får du lära dig att göra följande: Puppy Proof ditt hem förhindra ditt hem från kostsamma skador och samtidigt hålla din valp säkert.
Crate Tåg-Ge din hund ett personligt utrymme och rumsren dem på samma gång.
Inbrott, lära sig metoder för att korrekt housebreak din nya valp.
Introduktion Leksaker-Medan valparna gillar att spela de ofta inte förstår begreppet leksaker. Denna video kommer att hjälpa dig engagera din valp med leksaker.
Denna DVD är tillgänglig för $ 12,99 och kan köpas på
Korrigera Naughty beteenden
Denna DVD kommer att hjälpa dig att få kontroll över din hunds beteende i särskilda problemområden. Särskilda adresserade problem är: orala-Undervisning din hämning hund biter
Bita-Att förebygga och stoppa hunden biter.
Skällande-ge konsekventa anvisningar om skällande. Ofta som mästare vi bortser från bark, skälla på barken, eller uppmuntra barken och det finns ingen enhetlig grund i vårt resonemang. Detta är förvirrande för hundar. Detta avsnitt på DVD kommer att lära dig att vara konsekvent med bark regler.
Jumping-Jumping hundar kan vara skrämmande hundar. De kan slå dig över eller få dig smutsiga eller traumatize ett litet barn. Detta avsnitt på DVD kommer att lära dig hur man styr den hoppande problemet.
Gräva-Gräva är instinktiva så det är svårt att bryta detta problem. Det är farligt för din säkerhet och din hunds hälsa. DVD: n kommer att ge dig beprövade metoder för att stoppa denna problembeteende.
Denna DVD är tillgänglig för $ 12,99 på
The Dog Whisperer DVD-Vol. 1
Denna DVD är för början och mellanliggande hundträning för valpar och hundar. DVD: n kommer att lära dig tre steg till åtta olika beteenden. Dessa beteenden är: sitta, nedåt, stanna, kom, gå till din plats, hitta den, lämna den och häl. Denna DVD kommer också att hjälpa dig end problem såsom hoppa, stjäla, skällande, dra i kopplet, gräva och tugga. Metoderna lärs med klickern metoden och undervisade utan att fysiskt med hunden. Det finns även fästingar och spel att spela på DVD. Denna DVD är $ 19,95 och finns på
The Dog Whisperer DVD-Vol. 2
Detta är den andra delen av Dog Whisperer utbildning video. Denna DVD beskriver problem som kan ha kommit upp nu när grundutbildningen är över. De typer av saker Denna DVD-adresser inkluderar: Barking eller gnälla, bultförband ut genom dörren, komma på möbler, hoppa, Tiggeri vid bordet, Tugga, förstöring, stöld, rumsren, munnen, nafsa, bita, äta Förbjudna objekt, träffa andra hundar, grävning, utfall, dra i koppel, klickerträning, spjällåda utbildning och säkerhet i varv och på promenader med mera. Denna video är tillgänglig för $ 24,95 på
DET är Pawsible! Dog Training Course på DVD
Denna DVD är från en hund Training Center och Day Camp. DVD-sätts upp i en fem veckors kurs på DVD. Detta gör att du och din hund att fokusera på det specifika konceptet för en vecka precis som du skulle göra om du deltar i lägret. De metoder som visas i DVD demonstreras på en mängd olika djur, inklusive skydddjur. Dåligt uppförande behandlas på DVD också. Ämnen som behandlas i DVD är: Styra din position, din hunds namn, sitta, häl, ner, slappna av, behandlar, vilket gör att din hund på möbler, lämna det, stanna, gå utan att dra, kontrollerade hälsningar, promenader din hund och de verktyg som hjälper gör det hända, din relation med din hund, bleknar lockbetet med sitta, bleknar lockbetet med nedåt, stärka vistelsen position bör förbättra ledigheten-it kommandot minns: få din hund att komma när kallas, lär om ned-vistelse motion, gå hela vägen runt din hund i vistelsen position, med leksaker som en distraktion för vistelsen läget, stanna och hämta kombinerade övningar, flytta fram lämna det kommandot är aktivt i din hundträning, avancerade uppmärksamhet övningar, instant ner, gå till din säng, och mycket mer. Denna DVD är $ 29,95 och finns på
Dessa skivor kommer säkert att hjälpa dig träna din hund att bli underbara husdjur som du vill att han ska vara.

Är din hund Kvävning?
Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande
Film Primer: Couples Retreat
Har du en uttråkad katt?
Hur hundar får Bandmask och hur man behandlar dem
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?
Pet Eutanasi: Hur veta när det är dags att säga adjö
Omsorg om Aged Horse
Billigt och enkelt Cat Kostymer för Halloween
Svart Neon Tetra Faktablad
Spara pengar på Pet Supplies

Leave a Reply