Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem

Denna artikel kommer att behandla de tio bästa skäl familjer orsakar problem hund beteende och de tio bästa sätt att lösa beteendeproblem i sina hundar. Allt detta är under antagande att alla i familjen arbetar tillsammans och använda samma metoder. I själva verket är det kritiskt, om hundens beteende är att ändra, att alla familjemedlemmar är ombord och engagerad i processen.
De tio saker familjer göra för att orsaka beteendeproblem är:
Tillåt hund full tillgång till deras hem och gård. Familjer som låter full tillgång till hushåll från dag ett är familjer som inte övervakar valp eller hund och är lika ansvariga för hundens dåliga vanor som hunden.
Att tänka och / eller hoppas hunden kommer att träna själv. De kanske, men många dåliga vanor kommer att utvecklas.

Funderar en grundläggande lydnad Allt är utbildningen hunden behöver under sin livstid. Utbildning är i allra minst ett treårigt process och om du vill ha en riktigt pålitlig följeslagare, bör du åta sig en livstid av träning.

Visa en hund som en sak snarare än en känsla att vara. Hunden blir ett projekt eller har fått för barnen eller för att du aldrig haft en hund när du var ung eller eftersom en vän har en hund. När det i verkligheten är en hund ett åtagande och kommunicerar, känner smärta, äter, går på toaletten, har sjuk och får i trubbel.

Hunden är uttråkad. Om uttråkad din hund kommer att välja sin egen jobb – skällande för mycket eftersom ingen är uppmärksamma eller få in saker de inte borde vara som dina 200 dollar skor eller sopor eller ens kylskåpet. En obevakad, uttråkad hund är ett recept för katastrof. Hundar är sociala djur och behöver vägledning och rutiner.

Inte hålla sin hund säkert. Detta innebär att så hunden att springa utan gränser, vilket ger frihet för tidigt, tänker en hund skulle vilja alla människor och alla hundar, eller inte avskärma dem från saker, människor eller andra hundar som kan orsaka skada.

Brist på förebyggande och hantering för att höja hund. Förebyggande och hantering är de bästa botemedel för beteendeproblem. De löser inte beteendet eller ändra den, men de lyckas problematiska beteenden som att få i soporna, gräva under staketet, tuggar upp barnens strumpor. Dölj soporna, sätta i rätt fäktning, plocka upp barnens strumpor all mening hund bevis ditt hem.

Flera olika stilar att hantera hunden i hushållet. Hundar är smarta nog att veta vem mjuka är, DISCIPLINEN, pjäsen sak etc.

Straff, vilket innebär en enorm fokus på att straffa hunden för att göra något fel, snarare än att lära hunden genom att belöna hunden när de gör något rätt.

Enkla vägen lösningar. Snabba lösningar lika långvariga problem.

Tio sätt Familjer under utbildning kan stoppa beteendeproblem

Bedöm hundens omgivning. Ge dem en plats de kan kalla sin egen (en säker plats utom räckhåll för barn, vuxna för minst en timme per dag), Ge dem kvalitetstid med dig och hela familjen. Ge dem tillräckligt med motion (tunga hängande ut daglig motion). Ge dem den bästa maten du har råd att tillgodose deras näringsbehov. Ge dem en hund säker miljö (skräp lägga undan, inget hunden kan äta såsom små leksaker eller delar, ingenting att hunden kan bli skadad på).

Se till att din hund har rätt badrum utomhus. Det betyder att ingen lättja från din sida. Korrekt inbrott tar tid och flera utflykter per dag tills hunden förstår där hans potta område är och det tar engagemang från din sida för att inte lämna hunden utan tillsyn i huset under denna kritiska praktikperiod.

Låt hunden att tjäna tillgång till rum. Rumsnummer en är utgångspunkten rummet avstängd av en x-penna, eller en baby grind. Hunden lär var att korrekt pottan, lär sig vad de tuggleksaker är och att respektera dem, och de lär sig att respektera hushåll regler och gränser. Hundar som tjänar åtkomst (frihet) aldrig lämnas utan uppsikt för att uppfinna sina egna regler. De vänja enkelt familjeliv eftersom de vet de regler och rutiner.

Umgås din hund till minst 100 olika typer av människor i olika miljöer i de första fyra veckorna med dig. Det motsvarar minst tre personer om dagen och är en teknik som används av Dr Ian Dunbar i sina böcker Före och efter att du får din valp. Läser dessa böcker är rekommenderas starkt, inte bara när du tar hem en valp, men när du tar hem en räddningshund eller en vuxen hund. Måttlig acklimatisering till hushållet och korrekt socialisering och förtrogenhet är mycket viktigt.

Umgås din hund att andra hundar, av och på koppel. Du måste få din hund ute i världen, men om de kommer till er med problem, måste du konsultera en beteendevetenskaplig konsult så att du kan presentera och umgås eller åter umgås din hund ordentligt och utan incidenter.

Att vara konsekvent, långlivade, patienten och åtagit sig att visa din hund hushållet regler och rutiner. Hundar behöver struktur. Detta kommer att leda till ett lyckligare, friskare hund.

Undervisning hur man gå på bly ordentligt Detta kommer att leda till en hund som är en glädje att gå på eller av bly. När du får röststyrning kan du njuta av bly jaunts.

Bli av med alla aversiva utbildning och upptäck en värld av positiva belöning-baserade metoder. Genom att belöna din hund för vad de gör rätt, kommer du att eliminera behovet av att straffa dem för vad de gör fel.

Att förstå vad din hund kommunicerar med dig genom korrekt förståelse av hund kroppsspråk, lugnande signaler, avstånd ökande och minskande signaler och stress.
Träna din hund för livet av din hund.

En hund är en värdefull medlem av familjen, oavsett om de är en arbetande hund eller en sällskapshund. De bör behandlas med den respekt de förtjänar från varje familjemedlem. Om de är, kommer det att finnas många år av glädje och minnen. Om inte, kommer du urholka bara förtroende och orsaka onödiga beteendeproblem. Din hund kommer att ha en mindre än exemplarisk livskvalitet. Få din familj under utbildning idag om du funderar på att skaffa en hund eller om du redan har en hund med beteendeproblem frågor. Det är aldrig för sent att lägga ut de gränser och se till att alla är på samma sida. En bra tränare kommer att göra processen roligt för barnen samt vuxna, och göra utbildning för hunden lätt integration och livsstil.

10 Viktiga tips för bättre Dog Training
Vård av Beta fisk: AKA Siamesisk kampfisk och varför skulle du vilja en ändå?
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL
Crazy för Catnip: Den magiska ört som katter Go Ape över
Tips för Vårda din katt
Uremi hos hundar
Hur Frontline Plus för hundar dödar loppor och fästingar
Är din hund Dominerande?
Pet Begravningsplatser i området Boston
Mest aggressiva hundraser
Införa en ny katt till ditt hem

Leave a Reply