Utbildning Du är papegoja att tala

Utbildning du är papegoja att tala kan vara så mycket kul för dig som det kommer att vara för honom. Arbeta med en papegoja att lära den att tala är en mycket annorlunda scenario än att träna en hund eller en katt. Papegojor och ägare har en mycket unik relation i att papegojan kan kommunicera verbalt med ord.
Du kan inte bara träna någon typ av papegoja att prata. Vissa papegojor oavsett vad du gör för att uppmuntra dem att prata, kommer att tala mycket lite eller kanske aldrig prata. Av denna anledning bör du göra en del efterforskningar om vilka arter av papegojor är allmänt kända för att vara goda talare.
Den röda stjärt afrikansk grå är oftast ganska bra talare. Och några av Amazonas papegojor såsom dubbla gula huvuden, blå fronter och gula napes gör några av de bästa talare. Alla unga Amazon papegojor som bär den gula huvudet kan vara ett bra val att arbeta med. Tänk på att du behöver arbeta med en ungdomlig fågel och män tenderar att prata mer än honorna. Vilket är precis motsatsen i den mänskliga världen där honan kommer alltid ut talar hanen!
Utbildning du är papegoja att tala bör i första hand hanteras av en person i huset, åtminstone till att börja med så att de kan utveckla en bindning relation med den personen. Som med någon form av utbildning av ett husdjur måste det finnas ett förtroende situation etablerat innan du kan nå framgång. Papegojor som inte är friska och glada kommer säkert att bli svårt att träna att tala.
Innan du faktiskt börja träna är du papegoja att tala, bör du placera honom på en plats där det finns mycket att tala aktivitet äger rum. Ibland köket kan vara ett idealiskt läge medan människor chatt och mat håller på att utarbetas. Papegojor som aktivitet och lockande dofter omkring sig.
Så nu när du har gett honom tid att anpassa sig till sin omgivning, välja en tid på dagen då du kommer upprepade gånger träna honom och stämma överens med denna tidsplan på en daglig basis. Papegojor talar mest på morgonen när de är redo att föda och igen på kvällen när de sover.
Eftersom du vill att utbildning för att bli en i en session med dig ensam, se till att alla andra husdjur och familjemedlemmar flyttar ut till ett annat rum. Har du behandlar alla som är konstruerad för att du är papegoja. För stora fåglar en bra behandling kan vara jordnötter eller mandel. Mindre fåglar kan njuta solrosfrön också. Utbildning du är papegoja att tala kommer att bli mycket enklare om du ger godis med sina favoriträtter.
Den bästa utbildning teknik är att använda mat som ett positiv förstärkning när du är papegoja upprepar det ord du just sa. Titta du papegoja noga för tecken på intresse när du säger ett nytt ord. Hur du faktiskt säga ordet påverkar papegoja mer än själva ordet. Ord som sägs av dig ska läsas i ett högt klar röst och fylld med känslor, som kommer att bidra till fånga fåglar uppmärksamhet. Om en fågel är uppmärksam på dig, det är kroppsspråk kommer att återspegla detta med en varning hållning visar tecken på intresse.
Ett utmärkt sätt för träning du papegoja att tala är genom att associera ett ord med en åtgärd, de verkar kunna plocka upp ordet snabbare. En idé till exempel säger god morgon när du tar bort locket av buren varje morgon. När papegojor säger ord som bollen korrekt, ge honom objektet att leka med. Fyra till fem brev ord i synnerhet är det enklaste för papegojor att lära sig snabbt.
Du är utbildningsperioder bör hållas kort till minst 15 till 20 minuter. Alltid börja träna din papegoja att tala med korta enkla ord som god morgon eller hej eller adjö. När en papegoja börjar först att försöka tala det kommer att låta mer som en mjuk mumla av något slag så se och belöna honom för hans ansträngningar.
Det kan ta ganska lång tid och ansträngning för att börja träna är du papegoja att tala, så långlivade och erbjuda honom massor av behandla belöningar för sina insatser. Utbildning du är papegoja att tala kommer att löna sig vackert ger dig både en underbar vänskap för många år framöver.

Hur man gör en Swing häst Däck
De bästa Hundraser för Outdoor Fun
Är vegetarisk kattmat bra för din katt?
Grooming en häst
Är pottan Patch rätt för din hund?
Olika arter av Parrot
Vad är den amerikanska Paint Horse?
Hur ta hand om en chinchilla
Pet Synska den moderna Dr Dolittle
Hur man korrekt Groom en Shetland Sheepdog
Hur hundar får Bandmask och hur man behandlar dem

Leave a Reply