Utbildning av Undergiven hund

Den undergiven hund är den fullständiga motsatsen till den aggressiv hund. Den blyga, undergiven hund kommer att överväga någon, hund eller människa, att vara dominant över honom och kommer att försöka undvika konfrontation, verklig eller inbillad. Ibland när deras ägare kommer hem, kommer den undergivna hunden rulla försiktigt på ryggen och ibland kissa. Detta är en irriterande beteende. Här är några utbildningar förslag att göra för att försöka ändra detta undergivet beteende.
Ignorera den undergivna hunden under de första fem minuterna efter hemkomsten. Återförenas med ägaren är en tid då hunden kan agera undergiven. Genom att ignorera hunden helt i fem minuter, kommer det att vara mindre stressande för hunden.
Undvik att direkt ögonkontakt, vilket uppfattas den undergivna hunden som en utmaning. Använd din perifera seendet att titta på hunden. Säkerhetskopiera till hunden att hälsa honom. Detta är mindre hotande för honom.
När hälsning undergiven hund, prata i en lugn röst. När de interagerar, hålla dina rörelser långsamma och avsiktliga, återigen försöker undvika direkt ögonkontakt. Även när korrigera eller prisa den undergivna hunden, använd en tyst röst.
Bygg upp hundens förtroende lydnadsträning. Eftersom den undergivna hunden lär fler kommandon, kommer det att hjälpa honom att bli mer säker i sig själv för att han kommer att förstå vad du förväntar dig av honom.
Lek med hunden på en lugn, icke-känslomässigt sätt med liten eller ingen talar eller ögonkontakt. Den undergiven hund lär sig att njuta av denna glada och rolig tid med dig, vilket gör honom mer självsäker.
Ignorera alla fall av undergivet beteende som när hunden börjar rulla på ryggen. Vänd dig till den andra riktningen och ignorera beteendet. Gå bort från hunden.
Var en ledare. Alltid upprätthålla en ledande roll med undergivna hunden. När hunden förstår att du är en ledare som han kan lita på, kommer han att vara mer säker i din relation och därmed mer säker på sig själv. Var noga med att genomdriva varje kommando som du ger din hund.
Umgås hunden. Ta hunden till parker, väns hem och andra platser som tillåter hundar. Låt hunden interagera med människor och andra vänliga hundar, om ägaren godkänner.
Genom att följa ovanstående förslag kan den undergivna hunden bli säker familjemedlem. Men det förmodligen inte kommer att hända över en natt, så kom ihåg att ha tålamod när det handlar om undergivna hunden.

Frågor att ställa till uppfödare innan de köper en valp
Fördelarna med att göra din egen kattleksaker
Hur smart är din hund
Top Ten smartaste Hundraser
Leopard Gecko: Ditt val av reptil Pet
Några frågor du bör alltid ställa en hunduppfödare
Tecken din katt är stressad
Bladder problem hos hundar
Min hund är min bästa vän
Kända Clydesdale hästar Bred Ursprungligen för tungt arbete
Utfodring ditt husdjur Piranhas

Leave a Reply