Uppsluppna Teddy Bear Hamstrar tar över Hem

Två lustiga nallebjörn hamstrar ta besittning av hem sina två mänskliga djurhållare. De fruktansvärda människor hoppas att hålla övertagandet sagan en hemlighet från den fruktansvärda långhåriga paret. Men det kommer inte att dröja länge innan de presenterade varelser reda på och utlösa hämnd. Trots allt kan de läsa. Bevis? Du satsar. De mänskliga djurhållare har sett små näsa och märken tass på sina datorskärmar.
Fluffiga orange och dunig vit respektive de ballsy manliga duo Onyttigheter och bitter styr dagligen hushållet med sina lömska sätt. Vid ljudet av maten pellets påsen, de skräckinjagande mikro-däggdjur sluta med viloläge och zip till fasad av sin hemtrevliga bur i beredskap att festa.
Giriga små tarmar som de är, de var tar sex pellets med sina tassar och stoppa dem i sina kindpåsar. Sedan, efter några nöjda sträckor, de medvetet titt på deras djurhållare när de dyker upp i luften. Ja, med en sådan söt beteende är mer smaskiga belöningar kommer deras väg. Färska gröna! Kex och popcorn! Och härliga nötter! Och så giriga tarmar striden. Med varje hamster bita motsatta ändar av samma läckra munsbit, är det krig dragkamp.
Men allvarlig kriget bryter ut när de mini-monster tycker att deras djurhållarna har låtit skåp kör nakna. Den påträngande Teddy hamstrar ilska som stora björnar och göra fruktansvärda nya ljud-en fruktansvärd sniffa, en fasansfull väser eller en grotesk skrik. De lyfter upp leksaker, skålar mat och allt löst och kasta dem från sida till sida av deras hamster hem. Krypande i lurviga väg ilska och förstörelse, djurhållare rusa för att få hem mat, dela ut, och sedan backa-lämnar famished critters att högljutt, messily förtära vittles utan avbrott.
Med personlig stolthet i sitt utseende, Onyttigheter och bitter är rena. De tvätta händer och fötter, de borstar sina långa päls. Efter kartlagt privata toalett områden i sin bur, de tillbaka sina söta tossor i separata toalett hörn, pausa ögonblick, och sedan befria sig … innan de tillträder sina favorit tidsfördriv, körs i hjulet.
När mycket unga och tummen-storlek, tillbringade Onyttigheter timmar kör i den löpande hjul kör och kör tills han svimmade. Och där han skulle slummer-plana ut i den gula hjul, hans favorit. En vana som fortsätter i dag. Onyttigheter älskar också att träna med Bitters.
Innan ett träningspass, Onyttigheter-en begåvad inredningsarkitekt som ordnar en hamster möbler felaktigt omhändertagits av kompromissar människor-flyttar vattenflaskan dispenser bredvid löpande hjulet så att han kan ta vatten pauser utan att lämna rodret. Sedan Onyttigheter och bitter springa som galna, intermittent utbyter körfält. De paus när Onyttigheter sträcker halsen att släcka sin törst vid vattnet stationen. Sedan runt, runt de går. Tills nästa vatten paus. Och så fortsätter det.
De aktiva fiends utövar också sönder av turas reser om rum i en klar plast boll. De reservdelar inte en oro för en nyfiken hund eller en nyfiken katt. Men kom en dag, en överdimensionerad psykotisk råtta, Snitzel, att spela och jagade rädda Onyttigheter bort. Sedan satte en djurhållare Onyttigheter inne i hans sfäriska skepp. Med snabb rullning, jagade Onyttigheter efter Snitzel och rullade rakt över henne. Sedan föll Onyttigheter sover inne i bollen, som han och bitter ofta gör. Och psyko råtta aldrig besökte.
Lättskrämd, Onyttigheter och bitter är jumpy gnistor av el. Speciellt bitter. Om någon djurhållaren bara knappt vidrör honom när han distraherad, grooming, eller sover, freaks han och blinkar hela buren bredd-flippar ut sina djurhållare, som inte förväntar sig det. Jämfört med Bitters är Onyttigheter lugn. Han gör inte nyp eller bita, som många av hans sort gör, han bara försiktigt trycker nosen mot huden, tar en smak, och drar tillbaka. Men Bitters går rakt mot bettet. Enligt hans djurhållare, Bitters “motto är-bita först, tänka senare.
Nocturnal av naturen, Onyttigheter och bitter ger nattliga högt, besvärliga partier, efter att de har bannlyst. De ridderliga och rättsinnig teddy hamstrar låter sina mänskliga djurhållarna att landsförvisa dem, bur och allt, en garderob. Där gräver de bland sina asp flis medan de slipa sina tänder, prat, klicka, sniffa och brus. De tumlar om och köra i pipig hjul-festande med jolly överge hela natten.
Men, lo! När Yon tuppen gal och solen lyser himlen måste kriminella förbundsmedlemmar Onyttigheter och bitter bevisa att de har mod stor nog för att matcha sina stora bollar att olagligt ta besittning av den mänskliga hem på nytt. De gigantiska mänskliga djurhållare föra naivt buren från garderoben, sänka dess vindbrygga och watch-.
De älskade nallebjörn hamstrar springa snappily ner bron, redo att återta hushållet. Oavsett om de dingla från hängande tortilla chips, snurra på ett hjul, styr en galaktisk världen, eller falla på ryggen och slingrar, förblir de medvetna om att universum kretsar kring dem. Med välbefinnande människor till tjänsteleverantörer hamster behov och uppfylla hamster önskemål, onyttigheter och bitter know-it är bara en annan dag i hamster himlen.

Anledningar varför du inte ska få din hund att arbeta
Kit-Kit och Kitty Nap spel
Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs
Hur man gör krisplaner för ditt husdjur
Tåg Humane: Använd en chef Halter
Djurägare: I mål om Rapture ..
Borta
Din sökning kan ge din förlorade Pet Home
Älskling. Kom få din katt!
Skydd eller Uppfödare? Hitta din nästa husdjur
Dog Hälsoproblem Du bör se upp för

Leave a Reply